Serviciul Public de Asistență Socială, ajutor pentru mii de persoane sărmane din Mangalia

287
2
Serviciul Public de Asistență Socială, ajutor pentru mii de persoane sărmane din Mangalia - mangalia-1451407378.jpg
Primăria Mangalia, prin Serviciul Public de Asistență Socială, a reușit, în ultimul an, să pună la punct un sistem de acordare de pachete alimentare pentru pensionarii cu venituri mai mici de 800 lei pe lună, persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar și cele cu handicap, venind astfel în ajutorul celor mai defavorizate categorii de cetățeni ai orașului.

Astfel, aproape 3.500 de persoane din Mangalia au primit, lună de lună, pachete din partea primăriei, în cele patru centre de distribuție a pachetelor alimentare: Sala de Sport a Școlii Generale nr.1, la Cantina Grupului Școlar Industrial "Ion Bănescu", Sala de Sport a Liceului "Callatis", Căminul C10 din Neptun.

Fiecare pachet conține un litru de ulei, un kg de zahăr, un kg de orez, un kg de făină, un kg de mălai și câte un pui.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, lunar, peste 3.500 de pensionari cu venituri mai mici de 800 lei/lună, persoane în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar și persoane cu handicap beneficiază de ajutor din partea Primăriei Mangalia.

De asemenea, Serviciul Public de Asistență Socială informează toți cetățenii din Mangalia că în cadrul acestui serviciu se primesc cereri pentru ajutor pentru încălzirea locuinței, ajutor social și indemnizații, cereri declarații întreținere, cereri bursă liceu, ajutor pentru creșterea copilului, ajutor social, ajutor de urgență, repartizarea de locuințe ANL sau locuințe sociale, alocații de stat sau tichete sociale. Toți cei îndreptățiți sunt așteptați pe str. Delfinului nr.1 pentru mai multe informații.

Comentează știrea

Marin
30 decembrie 2015
Mangalia

Partea proasta este ca dupa 45 de ani nu gasesti de munca in Mangalia si daca ai de munca,salariile sunt de fapt niste sume ridicole,care te fac tot o persoana sarmana,dar care are si serviciu. Orasul este pa si pusi,nu are viitor si cine are ocazia,e bine sa plece cat mai repede fie in alta zona din tara,fie in strainatate,sa-si traiasca viata,nu sa spere fara rost aici.

costi
2 ianuarie 2016
afacere online

Fa bani de acasa! Te invitam sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani de acasa si bucura-te de prosperitate! Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, asteptam sa ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9248 secunde