Se sfințește locul pentru ridicarea primei biserici din stațiunea Mamaia

528
1

Articole de la același autor

Aleșii locali vor participa, sâmbătă, de la ora 17.00, la o acțiune în cadrul căreia Ierarhul Tomisului va sfinți locul pentru capela "Buna Vestire și Sf. Maria Egipteanca", situată la intrarea în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Perla. 
În luna septembrie a anului trecut, la propunerea primarului Radu Mazăre, consilierii locali au aprobat două proiecte de hotărâre care vizează construcția a două biserici în stațiunea Mamaia. Conform proiectului, una va fi construită în zona Mercur - Minerva, iar cealaltă în zona Perla. Terenurile pe care se vor ridica lăcașurile de cult au fost cedate spre a fi folosite de către Arhiepiscopia Tomisului.
Vizavi de această decizie, Mazăre spune că decizia Consiliului Local de a permite construcția celor două lăcașuri de cult vine să completeze oferta variată din stațiunea Mamaia. 
"Înalt Prea Sfântul m-a rugat. Pentru alții din țară e un lucru deosebit să vină și să-și cupleze căsătoria, mersul la biserică, nunta, cu petrecutul la mare. Eu vreau să ofer tot ce este și se poate oferi", a spus Radu Mazăre.
De altfel, și constănțenii se vor putea căsători în cele două biserici din stațiunea Mamaia. Totuși, primarul spune că nu ar fi potrivit ca în acestea să fie oficiate și altfel de slujbe, cum ar fi cele de înmormântare.


Comentează știrea

toader c
5 aprilie 2014
spatiu verde

A mai ramas vreun petec de iarba in Mamaia?De ce nu va apucati sa betonati si marea ?Poate sunt ceva turisti care vor sa se dea cu rolele pina la bulgari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1443 secunde