Se distribuie pachetele cu alimente în Constanța

511
2
Se distribuie pachetele cu alimente în Constanța - administratiapublicapachetecuali-1455296460.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat, vineri, că persoanele cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanele cu vârsta peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoanele cu handicap și persoanele care beneficiază de venit minim garantat sunt așteptate în perioada 15 - 19 februarie să își ridice pachetele alimentare oferite de administrația locală.

Fiecare pachet va conține un pui, un kilogram de zahăr, un litru de ulei, un kilogram de făină, un kilogram de mălai și unul de orez.

Distribuirea se va face în intervalul orar 8.00 - 14.00, în următoarele puncte din municipiu: strada Răscoala din 1907 - Piața Unirii; strada Eliberării nr. 8, bl. I - la Clubul Pensionarilor; strada Cișmelei nr. 16 - la Clubul Pensionarilor; Tomis II - bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor; aleea Egretei nr. 2 - Piața CET - la Clubul Pensionarilor; bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6) - la Clubul Pensionarilor; strada Dezrobirii nr. 123, bl. IS - la Clubul Pensionarilor; șoseaua Mangaliei nr. 86 - la Clubul Pensionarilor și strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 - la Clubul Pensionarilor. Toți beneficiarii trebuie să prezinte buletinul de identitate la ridicarea pachetelor. 

Comentează știrea

m
13 februarie 2016
m

Iar incepe circul.

ath
13 februarie 2016
S-a strecurat o mica "greseala de eroare"

Pachetele alimentare OFERITE DE ADMINISTRATIA LOCALA.Administratia locala nu este banca,nu este ONG,nu este alimentara,nu este casa de binefacere.Administratia locala este vointa comunitatii locale,este alegerea noastra(in teorie).Administratia locala nu OFERA,administratia DISTRIBUIE.Pachetele alimentare nu sunt oferite de administratie,pachetele sunt oferite de COMUNITATEA LOCALA.Formulati cum vreti mai bine si mai scurt,poate aveti mai multa inspiratie.Observatia mea nu se indreapta impotriva celui care a formulat stirea de mai sus.Doamna Carmen Mocanu este si ea victima mentalitatii colective.Fac observatie celor care au sadit in mintea noastra,convingera ca primaria este un fel de Sfantul Nicolae si ca acest sfant s-a inscris in PSD.Nimic fara Fagadau ! Si mai putina fala,mai putin spectacol,mai putin pesede.Nu va mai laudati cu saracia.Suferinta semenilor nostri ati transformat-o in agent electoral.Rusine !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.662 secunde