SCHIMBARE IMPORTANTĂ LA ANAF

252
SCHIMBARE IMPORTANTĂ LA ANAF - ministrulvioletaalexandrurfioame-1480074685.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) s-a reformat în acest an și se va dezvolta online foarte mult, spune ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru.


"ANAF s-a reformat. Eu vorbesc din interior de lucruri pe care le-am văzut întâmplându-se. ANAF va trece online foarte mult", a declarat ministrul Violeta Alexandru, la TVR 1.


Potrivit acesteia, ANAF face eforturi ca să nu mai fie percepută ca un "controlor care sugrumă economia".


"ANAF face eforturi (...) pentru ca la finalul anului (...) să fie acea instituție pe care să nu o mai percepi exclusiv ca fiind controlorul ce sugrumă economia, ci o instituție care face primi pași (...) ca să devină o instituție suport pentru economie și care să țintească efectiv acolo unde există cea mai mare doză de risc și unde indiciile arată că există evaziune fiscală, dozându-și astfel eforturile cât să existe o balanță între eficiență și investiția, în sensul de ceea ce face statul pentru a atinge rezultate. (...) Câțiva pași se văd și se vor vedea cu siguranță mult mai mulți la finalul anului", a mai afirmat Violeta Alexandru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2016
Stire din Economie : Deficitul bugetar se menține sub 0,5%
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Economie : Fiscul fură de la micii contribuabili
Pagina a fost generata in 0.3089 secunde