Scandal la PNȚCD Constanța. Sediul partidului, ocupat cu forța de altă conducere

600
2
Scandal la PNȚCD Constanța. Sediul partidului, ocupat cu forța de altă conducere - conferintapntcd2-1380899833.jpg

Articole de la același autor

La vestea că astăzi vor avea loc alegeri la PNȚCD Constanța unde candidat pentru funcția de președinte este Tudorel Chesoi, Adrian Țapliuc a reușit să intre în sediul PNȚCD din Constanța și ieri, la ora 12.00, a susținut o conferință de presă. El s-a recomandat ca fiind noul lider al PNȚCD de la Constanța.

Mai mult, în cadrul întâlnirii, Țapliuc a prezentat o hotărâre a Comitetului Național de Conducere al partidului prin care s-a votat dizolvarea Biroului Județean de Conducere al Organi-zației Constanța, fostul președinte Tudorel Chesoi fiind exclus din partid. Tot prin aceeași hotărâre, Țapliuc spune că Aurelian Pavelescu pe care îl recunoaște de președinte al PNȚCD, a desemnat un alt Birou Județean Interimar de Conducere al Organizației PNȚCD Constanța, de către Adrian Pavelescu, el fiind desemnat ca președinte interimar.

La rândul său, președintele PNȚCD, filiala Constanța, consilierul local, Tudorel Chesoi spune că, în opinia sa, în momentul de față, Vasile Lupu este președintele interimar al PNȚCD, iar Adrian Țapliuc nu este decât o marionetă de-a lui Pave-lescu.

Ca urmare a celor întâmplate, la interval de două ore, adică tot ieri, dar la ora 14.00, Tudorel Chesoi a organizat și el o conferință de presă la un hotel din Constanța.

Alături de Tudorel Chesoi s-au aflat și prim-vicepreședintele Corneliu Neagoe, secretarul județean Petrică Panait, Tase Dămășaru de la Organizația de Tineret și avocatul Cătălin Niță.

În cadrul întâlnirii, Chesoi a re-clamat că Adrian Țapliuc și cei care îl însoțeau au intrat în mod abuziv în sediul PNȚCD din Constanța.

"Am rămas surprins de ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât Țapliuc a fost însoțit de un parla-mentar care l-a însoțit la săvârșirea unei infracțiuni. Nu pot să spun decât că este o intrare în mod abuziv a unor indivizi care nu vor să muncească, dar care vor să fie președinți de partid. Spun că este o intrare abuzivă deoa-rece nu există niciun titlu executoriu care să le dea acest drept. Vom face plângeri penale și vom cere evacua-rea lor din sediu", a spus Chesoi.

El a mai adăugat că, hotărârile pe care le arată Adrian Țapliuc că Pavelescu a numit o nouă conducere interimară la Constanța sunt suspecte.

"Există două astfel de adrese, ambele au același număr de înregistrare cu aceeași dată, dar conținutul lor este diferit, ceea ce ridică semne de întrebare. Ca să nu mai zic că sunt trecute acolo persoane care nici măcar nu și-au dat acordul", a mai spus Chesoi.

Prezent la întâlnire, Corneliu Neagoe a fost scurt și concis în obiecții.

"Au venit niște derbedei la Constanța și au intrat abuziv în sediu. Niște derbedei care s-au încurcat în sforării. Pavelescu nu este decât un impostor, un maidanez politic, iar Țapliuc este un prost, iar ceea ce face el se numește trădare", a spus Neagoe.

La rândul lui, avocatul Cătălin Niță a explicat că, deși Țapliuc susține că Tudorel Chesoi ar fi fost exclus din partid, acest lucru nu poate fi susținut juridic.

"Ținând cont că domnul Tudorel Chesoi este și vicepreședinte în Biroul Național de Conducere, excluderea sa nu se putea face decât printr-o hotărâre a instanței de judecată. Mai mult, ar fi trebuit înregistrată în registrul partidelor politice, ceea ce nu s-a făcut", a spus Cătălin Niță.

PNȚCD Constanța se reunește pentru a-și alege liderul

Țărăniștii constănțeni se reunesc pentru a-și desemna o nouă conducere. Astfel, Conferința Județeană de Alegeri a PNȚCD Constanța va avea loc, sâmbătă, de la ora 11.45, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Până în prezent, pentru funcția de președinte și-a depus candidatura o singură persoană, respectiv actualul președinte Tudorel Chesoi. Pentru func-

țiile de prim-vicepreședinte, vicepreședinte, secretar județean sau supleanți s-au în-registrat alte 21 de candidaturi. Conform normei de reprezentare, la această conferință vor participa 294 de candidați cu drept de vot, din care 45 sunt delegați de drept. 

Comentează știrea

dan
5 octombrie 2013
/////

Pentru domnul Tapliuc(catelusul lui Pavelescu) am o rugaminte,el sa dea cu var si sa dea tepe in continuare,in rest acest gunoi uman si necaz politic, nu are ce cauta printre noi,,deci tapliuc esti mare mare dobitoc.

Gogan
6 octombrie 2013
Pntcd

Adevarat ! Tapliuc este un derbedeu care da teoe cu societatile lui. Este un gunoi si mai are un hachit : se foloseste de toti ca sa se razbune pr chesoi si neagoe ! Vrea marire dar nu va avea parte de ea pentru ca este prist si derbedeu ! Bravo Neagoe !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.349 secunde