Cu ajutorul liberalului Dănuț Culețu

Roberta Anastase și Chiru își fac echipă ca să-l dea jos pe Mazăre

2876
15
Roberta Anastase și Chiru își fac echipă ca să-l dea jos pe Mazăre - dsc0410-1313427470.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a partici-pat, ieri, în stațiunea Mamaia, la o festivitate organizată de filiala PDL Constanța, cu prilejul intrării a circa 250 de foști liberali în rândurile democrat-liberalilor.
Pe lângă invitata de onoare, la eveniment au participat deputați locali, primari PDL, dar și primarul localității Cogealac, Cati Hristu și fostul prefect al Constanței, penelistul Dănuț Culețu. Potrivit conducerii județene a PDL Constanța, motivul întrunirii și scopul pentru care peneliștii au ales calea democrat-liberală este faptul că doresc să se implice în proiectul de demitere a actualului primar, Radu Mazăre.
În discursul său către noii membri, Cristian Gigi Chiru a amintit despre memoriul pe care l-a depus în data de 12 august prin care îi solicită primarului demisia de onoare. Președintele PDL Con-stanța a declarat că principalul obiectiv al acțiunii de ieri este înlăturarea "găștii" lui Mazăre de la conducerea orașului și câștigarea Primăriei Constanța de către PDL. Întrebat dacă a fost numită deja o persoană din cadrul partidului care ar putea să îl înlocuiască pe edil în cazul în care acesta își dă demisia, Chiru a menționat că propunerea se va face în luna noiembrie.
Referitor la foștii membri PNL, Chiru a spus că aceștia sunt bine primiți în sânul PDL, menționând că înțelege motivul pentru care cele 250 de persoane au părăsit barca liberală.
"Liberalismul a fost trădat de USL. Niciun penelist adevărat n-are căuta în această Uniune. Mă bucur că ați decis să punem bazele unei echipe care să îi dea jos pe Mazăre și pe acoliții și prietenii acestuia, care de 11 ani de zile au transformat orașul într-o moșie proprie. Trebuie să ne unim și să schimbăm această rușine!", a specificat Chiru.
Ideea sa a fost susținută și de către președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, care i-a felicitat pe proaspeții pedeliști pentru faptul că "nu au acceptat să se înroleze în armata roșie". Anastase a amintit de cazul PNL Prahova, unde spune că "Antonescu a optat împotriva propriului său partid, punând în față interesele PSD".
Cu privire la o eventuală candidatură a lui Chiru la Primăria Constanța, Anastase a menționat că își oferă susținerea pentru orice membru PDL care este dispus să facă treabă și să rezolve problemele de importanță ale orașului.
Președintele Camerei Deputaților a menționat că este impresionată de numărul mare de membri care au trecut ieri în rândurile PDL Constanța. Anastase a specificat că un astfel de eveniment nu putea fi cinstit decât într-o atmosferă festivă, răspunzând speculațiilor potrivit cărora foști peneliști se duc pe la partide doar dacă sunt mese întinse.
După terminarea discursurilor, președintele PDL Constanța, împreună cu deputatul Maria Stavrositu și Roberta Anastase au împărțit carnetele de partid și au dat mâna cu noii pedeliști.



Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
gICA
15 august 2011
CHIRU CEL MAI TARE

Chiru dovedeste inca o data ca poate si vrea sa-l bata pe Mazare.......mult succes domnule Chiru

mazaric
15 august 2011
eheeee

Vise taica,vise !

valy
16 august 2011
Mistocareala portocalie cu iz de mucegai.

Ei, na! Si ce pune Chiru in loc? Promisiuni ca cele din campania din 2008? Bleah! Ma uitam la unii care zic ca au lasat PNL-ul pentru PDL si habar n-aveau pentru ce sint acolo. Parca ar fi fost adusi pentru o emisiune de Surprize, Surprize. Majoritatea erau pensionar. Imi inchipui ce placere au avut cind au aflat ca Roberta Anastase le-a zis citeva cuvinte! Dar nu despre legea pensiilor, bineinteles.

ath
16 august 2011
Faceti cum stiti mai bine,

dar va rog sa nu-l bruscati.Daca-i trageti presul de sub picioare,aveti grija sa nu cada in freza.Puneti un pedelist sa-i prinda cel putin basca.Mazare este maestrul iluziilor politice.Toata imaginea lui publica este cladita pe autovictimizare.Doamne fereste ! Dupa ce l-am suportat zece ani in primarie,acum ma obligati sa trec pe langa statuia lui,in fiecare dimineata ? Radu Stefan Mazare-martir al Tomisului.

admirator
16 august 2011
Doamne, ajuta!

Desi cu episcopul asta, mafiot si pr'eten cu Mazare... Da' pina acum, PNL-istii aia nu erau pensionari si dezorientati? Da' bosorogii si babele cu puiu care-l sustin pe Mazare sunt tinerei? ma, sa fie..........

pdlistul
16 august 2011
chiar credeti

ca gigi chiru ar putea ajunge primar?

pnl-ist
16 august 2011
Gigi Chiru VA FI PRIMAR

In 2012 in Iunie vom avea alt primar la Constanta si acela va fi Chiru

PUIU H
16 august 2011
CE CAUTA CULETU ACOLO?

CE CAUTA LIBERALUL DANUT CULETU LA ACEA INTALNIRE? SI DE CE RACOLAREA DE LIBERALI SE FACE IN HOTELUL LIBERALULUI BUTNARU? OARE SE DA DE O SPARGERE IN PNL CONSTANTA? SA FII DEVENIT LIBERALII SUPARATI DE FRATIA DINTRE HASOTTI SI MAZARE? MERITA SA CAUTATI RASPUNSURI?

Matroz in cri(tz)za
16 august 2011
Jiji l`amorozo

Cand o vedeti pe borfasha (boarfa) de anastase(vezi frauda in Camera Deputatilor)-voi Pedelaci va simtiti extraordinar de "harasho". Sichitir pentru voi,e prea putin spus!!Cine se aseamana,se aduna: Javra si cu ordinara!!

poanta
16 august 2011
pesedaci carpaci

simtit ca sunteti in groapa cu tot cu libearali de mana.nu va mai reventi voi in veci

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4895 secunde