Reclamațiile, interzise pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța. Unde puteți face plângeri

284
2
Reclamațiile, interzise pe pagina  de Facebook a Primăriei Constanța. Unde puteți face plângeri - constantaprimariereclamatiipagin-1494946578.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța a restricționat posibilitatea vizitatorilor de a posta sesizări on-line și comentarii la postările de pe Facebook, mai exact, pe pagina ce aparținea municipalității.

Astfel, pagina de Facebook a Primăriei Constanța a fost limitată la publicarea de informații și vor fi păstrate paginile www.facebook.com/PrimariaConstanta și www.facebook.com/EvenimentePrimariaConstanta. În concluzie, cea de sesizări și răspunsuri a Primăriei Constanța și cea a Poliției Locale Constanța au fost închise.

În acest context, reprezentanții administrației publice locale au menționat că sesizările și reclamațiile vor putea fi depuse în continuare pe site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro, accesând serviciul "Trimite sesizări on-line", iar rezolvarea acestora poate fi urmărită accesând serviciul "Află unde este cererea ta".

În plus, răspunsurile la sesizările deja înregistrate pe paginile de Facebook vor putea fi urmărite și vizualizate pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța accesând serviciul "Află unde este cererea ta". 

Comentează știrea

Gigi
17 mai 2017
pentru,, batoanele de salam de vara,,

cand va umple lumea,, frigiderele cu mezeluri,,,Altex are promotii la combine frigorifice!Si mai sunt si turistii din orasele adevarate,care va vor inghesui,, salam,, din Sibiu autentic!Pregatiti-va de primit,,carne,,!

hmm
17 mai 2017
hmm

Ba, Presa! Dar voua vi se pare normal? Nu anchetati si voi putin? V-au cumparat pe toti? Nevertebratelor ce sunteti!

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde