Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă:

"Războiul de tip mafiot din PSD pune România pe pauză"

189
1
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că cetățenii sunt cei care vor plăti pentru criza politică generată de PSD.

El a mai adăugat că poziția PNL față de moțiunea PSD depusă împotriva PSD este clară, mai exact, liberalii vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota.

"PSD trebuie să își asume în totalitate și până la capăt eșecul. Războiul de tip mafiot din interiorul partidului de guvernământ pune România între paranteze. Cine plătește? Românii. Nu asistăm la un război fără victime. Criza politică atrage după sine o criză de credibilitate a noastră pe plan extern, exact în mijlocul unei campanii de reafirmare a importanței strategice internaționale a României. Programul diplomatic al președintelui României, Klaus Iohannis, cuprinde întâlniri la cel mai înalt nivel cu liderii Franței și Germaniei. Vă imaginați că în cadrul acestor întâlniri președintele va fi nevoit să gestioneze o criză, generată exclusiv de interese meschine ale PSD? Mai mult, criza politică afectează distribuția fondurilor publice către primării, PNDR va fi folosit din nou ca armă politică. Un document de dezvoltare strategică depinde de cine fură mai repede pixul să îl semneze, Dragnea, Ponta sau Grindeanu", a mai spus Huțucă.

Referitor la poziționarea Partidului Național Liberal în acest scandal unic în istoria politică a României, deputatul Bogdan Huțucă a declarat că PNL va merge pe drumul său și nu va lua partea niciunei tabere în acest război pesedist.

"Nu putem să îl susținem pe Liviu Dragnea în acest război, mai ales după ce am condamnat de nenumărate ori inclusiv prezența sa în politică și în funcții, din cauza problemelor pe care le are în justiție. În același timp, nu putem să îl susținem pe Sorin Grindeanu, cel care a girat toate deciziile șefului PSD, mai puțin cea de a-l demite și, în același timp, a ascuns, complice, interesele reale ale Ordonanței de Urgență 13", a mai explicat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. 

Comentează știrea

MIHAI
21 iunie 2017
PAUZA SAU MENOPAUZA

Nu punem la indoiala buna credinta a dlui Hutuca , dar constatam ca nu realizeaza faptul ca unele afirmatii trebuie bine gandite pentru evitarea confuziilor si intterpretarilor . Este corect sa afirmi ca cetatenii sunt cei care platesc intotdeauna pentru greselile politicienilor , a proastei guvernari , dar nu numai pentru cele atribuite PSD ci , in aceeasi masura si PNL , asa cum , intotdeauna , copii platesc pentru pacatele parintilor . Este vorba de responsabilitate si de responsabili in capul carora sa cada toate batele, fara sa te nimereasca pe tine , sau de casier platitor . Inceputul l-au facut evreii inventand tapul ispasitor . Mai tarziu a aparut alt responsabil platitor , turcul care plateste . Romanii si nu numai , au dat vina pe tigani . Acarul Pain a aparut mai tarziu pe linia ferata , Afirmatia ca PNL nu-i poate sustine nici pe Dragnea nici pe Grindeanu este doar o figura de stil . Din modul de exprimare , putem deduce ca daca n-ar fi existat motivele invocate , PNL ar fi sprijinit PSD , mai ales ca n-ar fi prima data . Sa speram ca liberalii constanteni , dupa alegerea nefericita a lui Dragnea , vor dovedi existent lor in judet si municipiu si prin fapte nu doar prin vorbe . Vortrba stramosilor nostril : " acta non verba " .

Pagina a fost generata in 0.6543 secunde