Raluca Turcan: "PNL trebuie să recupereze electoratul care a plecat spre USR și alte nebunii"

136
2
Raluca Turcan:
Președintele interimar al Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, a declarat, duminică, la Cluj, în cadrul Consiliului de Coordonare Județean al PNL Cluj, că formațiunea pe care o conduce trebuie să atragă electoratul care a plecat spre ȚUSR și alte nebunii", astfel încât să redevină o alternativă credibilă pentru PSD.


Raluca Turcan a explicat că PNL are nevoie de schimbări din interior cu care să convingă electoratul urban.


"Situația nu este atât de dezastruoasă, PSD a câștigat la nivel național cu 45%, sunt 55% care nu susțin politica PSD, care resping corupția, superficialitatea și aroganța și modul dominator al PSD de a face politică. Avem spațiu, însă ca să îi atragem pe oameni alături de noi, să facem schimbări în interior. La alegerile parlamentare am luat 20%, iar în sondaje avem acum 24-25%. Cred că bazinul PNL e în jur de 20% însă ca să ajungem la 30-35% trebuie să venim cu valori care să ne credibilizeze. Trebuie să recuperăm electoratul urban, pe care primarii PNL au simțit că l-au pierdut, s-au dus spre alte curente, spre USR și alte nebunii. Acei oameni sunt dezorientați și avem datoria să le oferim o alternativă în PNL. Să demonstrăm zi de zi că PNL poate fi o alternativă credibilă la PSD", a explicat liderul PNL.


La Consiliul de Coordonare Județean al PNL Cluj participă peste 400 de delegați care vor alege următoarea conducere a filialei județene.




Comentează știrea

Numarul 4
23 aprilie 2017
Aceeasi soarta ca PNTCD

Atatea reforme si dupa ani de zile aceeasi oameni, Nu mersi, alta intrebare !

Mihai
23 aprilie 2017
Pnl si alte nebunii

Voi va transformati pe zi ce trece in alte nebunii si vad ca inca habar nu aveti de acest lucru. Dezorientatii sunteti chiar dvs nu partidul din care faceti parte sau mare parte din simpatizantii partidului. Un prim pas ar fi sa plecati cu totii de la conducerea acestui fost mare partid.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6093 secunde