Raluca Turcan, apel de urgență către Parlament

190
1
Raluca Turcan, apel de urgență către Parlament - conferintaralucaturcan4-1499704127.jpg
Partidul Național Liberal face apel la toate partidele parlamentare să dezbată în regim de urgență reexaminarea legii privind învățământul profesional dual. 


"Mediul de afaceri se plânge de lipsa acută de forță de muncă și a școlilor de meserii, iar învățământul dual este soluția optimă pentru rezolvarea acestui deficit. OUG 81/2016 este funcțională și își poate produce efecte din această toamnă", afirmă prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, într-un comunicat, potrivit dcnews.


"Din nefericire, și acest proiect a fost mutilat în Parlament prin amendamentele PSD care au lovit în calitatea pregătirii elevilor, au scăzut nivelul de autonomie a școlilor și au eliminat dispozițiile privind organizarea concursurilor pentru cadrele didactice. OUG 81/2016 a fost adoptată cu cele mai bune intenții: susținerea învățământului dual și sprijinirea agenților economici care vor să investească în astfel de școli, iar aceste obiective vor trebui urmărite și la reexaminarea legii în această toamnă", mai spune Raluca Turcan. 


Comentează știrea

LaurentiuRaduFrusina
10 decembrie 2017
Scoala Noastra

Trebuie scoli nu spitale - spitalele ne costa mult si nu ne angreneaza intr-un spirit responsabil fata de drepturile pentru care putem sa luptam, costa mult - si oricum sunt de ajuns, poate nu intretinute !!! Scolile ne asigura de un cetatean onorabil, competent, pregatit pentru viata si Mileniul Trei !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5521 secunde