Radu Mazăre nu vrea șefia PSD

335
1
Radu Mazăre nu vrea șefia PSD - radumazarenuvreasefiapsd-1414076468.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD Constanța, primarul Radu Mazăre, spune că nu i se pare oportună acum discuția privind tandemul Liviu Dragnea - Sebastian Ghiță la șefia PSD, apreciind că, "în principiu, este în regulă".

Întrebat dacă și-ar dori șefia Partidului Social Democrat, Mazăre a spus că nu îl tentează funcția de președinte al partidului.

"Dacă mă tenta, mă tenta funcția de președinte al statului și aș fi candidat. Nu mi se pare oportun să discutăm acum despre tandemul Ghiță-Dragnea, nu m-a interesat, nici nu mă preocupă, dar în principiu e în regulă", a spus Radu Mazăre.

În ceea ce îi privește pe Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, care sunt urmăriți penal pentru trafic de influență, primarul Constanței a spus că dacă doi parlamentari discută despre abrogarea unui articol de lege, nu înseamnă că ei fac trafic de influență, precizând că "aceasta este treaba parlamentarilor și a senatorilor". 

Comentează știrea

ionut
24 octombrie 2014
Locuri de munca

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6744 secunde