Radu Mazăre îl vizitează pe Nicușor Constantinescu la penitenciar

922
6
Radu Mazăre  îl vizitează  pe Nicușor Constantinescu  la penitenciar - radumazare9-1415687755.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, ieri, la sfârșitul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța, că intenționează ca, astăzi, să îi facă o vizită lui Nicușor Constantinescu în Spitalul Penitenciar de la Rahova.

"Am vorbit cu Nicușor, a spus că totul este în regulă, că este îngrijit bine. Totuși, el s-a plâns că acolo nu există un medic specialist oncolog, de care el are nevoie fiind bolnav de cancer. De asemenea, s-a plâns de faptul că acolo este foarte frig și trebuie să stea îmbrăcat gros. Are dreptul la o vizită pe săptămână. Mâine (n.r. - astăzi), am proces la București și după aceea vreau să mă duc cu fiica lui Nicușor, Smaranda, să-l vizităm și să-i ducem și ceva de îmbrăcat", a declarat Radu Mazăre. 

Comentează știrea

Zizi
10 noiembrie 2014
Nicu buricu' pamantului

Domnu' Primar, salutari cordiale pentru Domnul Nicusor, impreuna cu un calduros La Multi Ani cu executare!! Daca o fi sa fie asa, avand in vedere ca a pus piatra de temelie la numeroase biserici in judet, care in principiu nu folosesc la nimic in afara de spalare de creiere, inseamna ca intr-adevar existaun Dumnezeu sus. Sau poate pur si simplu l-au ajuns bestlemele. Vorba lu' Caragiu : "C-asa e-n tenis!"

gerila
11 noiembrie 2014
la racoare

Cand fura banii prin diverse metode , nu stia ca la inchisoare e frig ? Din averea lui sau ca membru de frynte a PSD , aflat la guvernare , a facut ceva pentru ca sa fie mai cald ? Baronii si toti banditii politicianismului romanesc ar trebui sa-si construiasca o inchisoare confortabila doar pentru ei . Dar de cetatenii care stau in saracie si frig pentru ca Nicusor si altii ca el au jefuit tara , s-a sinchisit vreodata ?

Geo
11 noiembrie 2014
Coșegi de celula

Daca tot se duce poate ramâne acolo. Scutește un drum. Doar au fost colegi de academie.

ath
11 noiembrie 2014
Si totusi se misca

Pana azi,toata lumea a crezut ca Soarele se roteste in jurul Pamantului.Fals ! Soarele se roteste in jurul Baronulului de Constanta.Toate planetele se rotesc in jurul Baronului,toate galaxiile,toate ziarele,toata Romania,intreg Universul.Citim ca Radu Mazare il viziteaza pe Nicusor la penitenciar.In curand,o sa aflam si cand il doare burtica pe Mazare sau cand se scobeste el in dinti.Citind anumite comentarii,am observat ca acest ziar,este urmarit de romani stabiliti in strainatate sau de oameni bine informati.Acestor comentatori bine informati,redactiei ziarului,le pun o intrebare: CARE ESTE ISTORICUL CONSILIILOR JUDETENE ? CE ROL AU ACESTE CONSILII JUDETENE ? CE ECHIVALENT GASIM INTRE ACTUALELE CONSILII JUDETENE SI INSTITUTII SIMILARE DIN ROMANIA ANTEBELICA SAU DIN TARLE EUROPENE ? Pana voi primi un raspuns serios,imi raspund eu la intrebare.CONSILIUL JUDETEAN este mostenitorul COMITETULUI DE PARTID JUDETEAN sau JUDETEANA DE PARTID(PCR),pe scurt.Presedintele Consiliului Judetean il mosteneste pe PRIM-SECRETARUL COMITETULUI JUDETEAN DE PARTID.El este un fel de Vasile Valcu daca vreti.O stafie mai bantuie prin Dobrogea,este stafia Judetenei de Partid.Stafia bolsevismului,fantoma prim-secretarului de partid ne bantuie visele.Consiliul Judetean este un instrument de politizare excesiva a institutiilor statului aflate intr-un judet.Consiliul Judetean este glasul partidului in judet.Cu ajutorul Consiliului Judetean, vointa partidului aflat la guvernare ajunge pana in farfuria mea,in gradinite,in scoli,pe tot teritoriul judetului.Fara primul-secretar,partidul nu exista.Consiliul Judetean este o institutie primitiva de control al populatiei,este o institutie specifica dictaturilor comuniste.Cu ajutorul Consiliilor Judetene,Romania a fost feliata intre diverse partide autointitulate de dreapta sau de stanga.De observat ca toate partidele (PSD,PNL,PDL,etc) sunt interesate in mentinerea acestei institutii inutile pentru cetatean.In plus,Consiliile Judetene au fabricat baroni,oligarhi,retele de influenta sau grupuri mafiote de interese.Presedintele Consiliului Judetean este etern,el poate "sa castige" cate mandate vrea el, le da voie legea electorala.Partidul e in toate..... Acum,spalati-va cu ei pe cap.Este cam tarziu.Grupurile de interese au strans atatia bani si atatea averi incat au inceput sa ameninte cu un razboi civil (vezi primarul Craiovei).Este suficient sa pocneasca dintr-un deget si 20.000 de "razboinici" ajung la dispozitia partidului/baronului.Chiar Mazare prin uniforma lui se crede un razboinic.Si toate astea, se fac in numele democratiei occidentale. Vin vremuri grele.Astept totusi sa fiu contrazis sau astept un raspuns la intrebarea pusa de mine.O zi buna !

Mociu C
11 noiembrie 2014
Este normal ca Șobolanul Drogat (uitati-va la fața lui) sa-l viziteze pe Porcul Vesnic Beat in puscarie, deoarece Șobolanul Drogat vrea sa se acomodeze cu viitoarea lui resedinta.

Aceste doua scursori ale societatii impreuna cu alte doua scursori, sclerozatul libidinos Stroe Felix si boarfa penală Ilea Dorina, au nenorocit RAJA si ii tilharesc si ii terorizeaza pe constanteni prin pretul SADIC al apei. Aceasta boarfa penala este direct raspunzatoare de apa industriala care e furnizata drept apa potabila. Puneti apa intr-un pahar, ridicati paharul in fața unei surse de lumina (fereastra, bec) si priviti suprafata apei in care se reflecta lumina. Veti vedea urme de petrol. O analiza de laborator arata multe mizerii, inclusiv urme de mil, urme de excremente animale si nu numai, etc. Astea sunt rezultatele tehnologiei pe care leprele mai sus amintite au achizitionat-o doar pe hirtie si pe care, culmea ticalosiei, au platit-o de trei ori mai scump decit pretul real. Si, ca o culme a nesimtirii, a nebuniei si a sadismului fata de populatie, dupa o singura factura neplatita, suntem obligati sa trimitem oamenilor preaviz, dupa care suntem obligati sa le taiem apa !!! Iar oamenii, in afara facturii de apa SUNT OBLIGATI SA PLATEASCA SI REBRANSAREA. Banii tilhariti de la constanteni intra in buzunarele celor patru lepre mai sus amintite si in finantarea campaniei electorale a lui Ponta. Aceste patru lepre vor putrezi la Poarta Alba. La procesele lor chiar si eu voi aduce dovezi clare a vinovatiei lor. Mars la puscarie, javrelor.

Vasile
11 noiembrie 2014
Vizite

Sper că vizitele baronului roșu de constanța au ca obiectiv principal obișnuirea personajului cu aerul și regulile penitenciarelor românești. Ieri seară era gata să plângă vorbind despre Nicușor dar aceste lipitori nu varsă nici o lacrimă atunci când fură cu lăcomie știind că astfel lasă flămânzi mii de oameni care nu pot visa la vacanțe exotice sau mașini de marcă ci doar la un adăpost uscat și la o masă caldă. Mai rău ca în timpul războaielor mondiale.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Când vine Victor Ponta la Constanța
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Nicușor Constantinescu rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.7856 secunde