Victor Ponta:

"PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea a devenit un partid latino-american"

198
1

Articole de la același autor

Deputatul Victor Ponta consideră că PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea a devenit un partid latino-american și că prin alăturarea sa la o nouă mișcare politică nu va face opoziție PSD, ci actualului lider social-democrat.

"Eu vorbesc de o nouă mișcare politică, categoric de centru. Am fost întotdeauna și voi rămâne un om de centru-stânga și m-am bucurat când mi s-a spus că am avut cea mai liberală guvernare din ultimii 27 de ani. PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea a devenit un partid latino-american", a afirmat Victor Ponta, la un post de televiziune.

El a precizat că atunci când Guvernul Tudose va avea măsuri bune le va vota.

"Nu voi fi în opoziție din principiu. În România nu există opoziție. Și PNL nu e în opoziție și nu va fi în opoziție. Opoziția față de Liviu Dragnea, da. Sunt șeful opoziției față de Liviu Dragnea. Eu nu vreau să sparg PSD. Nu vreau să iau pe nimeni din PSD. Slavă Domnului, dă Dragnea afară atâția din PSD ca să am cu cine să fac politică. Nu este o opoziție la PSD. Este o opoziție la Liviu Dragnea care duce o politică populistă latino-americană, care eu cred că pentru România va duce la un dezastru într-un număr scurt de ani", a adăugat Ponta.

Pe de altă parte, el a acceptat că a făcut greșeli în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 și a precizat că a renunțat la a mai candida în 2019.

Întrebat de la cine a învățat mai mult, de la Liviu Dragnea sau de la Traian Băsescu, Ponta a răspuns: "Păi sunt identici. Dragnea e Băsescu acum. În sfârșit a pus mâna pe partid. Sunt doi oameni inteligenți care își folosesc inteligența în mod negativ". 

Comentează știrea

MIHAI
9 august 2017
PONTA VREA MISCARE

Daca acest subprodus al politicianismului romanesc ar avea o urma de bun simt ( ceea ce nu este posibil ) ar renunta la a mai bate campii cu ineptii pe care unii ( inca ) le ia drept cugetari si maxime profunde rerzultate din gandirea geniala si opera marelui om politic Ponta . Acest Pinochio , opera lui Gepetto - Iliescu , imediat ce a fost cioplit din lemnul cel mai prost , s-a obraznicit si facea doar ce-l taia capul , care , din nefericire , dupa ce greierul ( Nastase ) i-a dat viata , a ramas tot de lemn si plin de rumegus . Nu este de mirare ca a devenit victima vulpoiului (Dragnea ) si a motanului (Tariceanu ) care l-au deposedat de functiile ( galbenii ) in care nu s-a afirmat cu nimic si in care a fost numit tocmai in acest scop . Si lui Ponta ii place sa foloseasca termenul de miscare . Acest termen are multe intelesuri de care vom vorbi cu alta ocazie . Important este ca Pinochio pretinde ca poate construi un partid ( care se misca ) doar cu scopul de a-l alunga pe Dragnea - vulpoiul de la putere . Credem ca daca se va realiza un astfel de partid, va fi caracterizat de Dragnea partid latino-rus . In politica nu ne mai mira nimic . A declara ca politica lui Dragnea va duce Romania la dezastru este doar gargara ieftina . Acest obiectiv este pe cale sa fie realizat in urma aplicarii programului de guvernare al PSD . Sa pretinzi ca vrei sa pastrezi PSD dar sa-l debarci pe Dragnea facand " miscare " este la fel de duplicitar ca a afirma ca Dragnea si Basescu sunt inteligenti dar folosesc inteligenta in mod negativ , de unde rezulta ca singurul care-si foloseste inteligenta " in mod inteligent " este Ponta . Ceea ce n-ar fi de mirare intr-o tara in care toti se pricep la politica si la furat .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9246 secunde