PSD Constanța și-a făcut listele de candidați pentru parlamentare. "Ne-am propus cel puțin 40%"

2136
4
PSD Constanța și-a făcut listele de candidați pentru parlamentare.

Articole de la același autor

PSD Constanța și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Din 40 de pretendenți, conducerea organizației județene a trimis la București, spre aprobarea conducerii centrale a partidului, o listă cu 14 candidați la Camera Deputaților și una cu 7 nume pentru Senat. 


Doar o lună ne mai desparte de campania electorală pentru alegerile parlamentare. Oficial, partidele nu se gră-besc să-și facă publice listele de candidați, însă, neoficial, pretendenții la un fotoliu de senator sau deputat bat de ceva vreme județul la pas pentru a se pune la curent cu problemele oamenilor, dar mai ales pentru a se face cunoscuți.


Așa cum ne-am obișnuit, vânătorii de notorietate, cei care se trezesc cu o lună înainte de alegeri candidați, încearcă să îngrașe scroafa în ajun, neexistând la niciun partid o strategie preelectorală coerentă și deschisă. Păziți de opinia publică mai ceva ca sfintele moaște, partidele preferă să își țină candidații în anonimat, temându-se probabil ca ex-punerea timpurie să nu le sfârșească prematur șansele și intențiile. Așa cum s-a întâmplat și cu gimnasta Cătălina Ponor, care într-o singură zi a fost "lin-șată" mediatic pentru opțiunea de a candida din partea PSD Constanța. Speriată de reacția facebook-ului, aceasta a re-nunțat imediat la politică.


În acest context, este de înțeles atitudinea formațiunilor politice de a aștepta până în al 12-lea ceas mediatizarea listelor de candidați. După cum mărturisește și deputatul PSD de Constanța, Mircea Dobre, purtător de cuvânt al organizației județene, lista de candidați este gata, dar până nu este validată de conducerea centrală a partidului, nimeni nu se va mai hazarda să prezinte niciun nume. "Noi am făcut listele de candidați. Din 40 de CV-uri depuse, am analizat foarte atenți fiecare opțiune, fiecare nume, am făcut o triere riguroasă. Acum, decizia este la centru. Așteptăm ca cei din conducerea centrală să se pronunțe și abia atunci când lista va rămâne definitivă o vom face publică", a declarat Mircea Dobre. 


Pe lista de propuneri se regăsesc și nume de actuali parlamentari, dar și mulți oameni noi, astfel încât oferta electorală să acopere o arie cât mai mare de reprezentativitate din sfera publică și socială. În ceea ce privește obiectivele electorale propuse de conducerea jude-țeană, pesediștii constănțeni și-au fixat un scor de cel puțin 40%, fără redistribuire. Unul realizabil, dacă ținem cont că la ale-gerile locale, scorul PSD pe județul Constanța a fost în jur de 36%.


"Cred că aceste alegeri vor fi atipice. Nimeni nu va putea aprecia de acum ce se va întâmpla pe 11 decembrie. Noi ne-am propus cel puțin 40%, fără redistribuire", a mai declarat Mircea Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța. 


Comentează știrea

noul psd
3 octombrie 2016
vise

Cred ca va-at propus doar 40% la puscarie

News....
3 octombrie 2016
Sfaturi pentru candidati

1) CV-ul vostru sa-l tineti secret.Nimeni nu are voie sa-l vada in afara de puscariasul Dragnea,seful vostru.El va cantareste.2)-Sa ne promiteti numai ce nu faceti.Sa nu spuneti ca voi parlamentarii vreti pensii mari,ca ati incurcat-o.Ptiu ...o puschea pe limba mea ! 3)-Temele principale in campania electorala sunt:mariti viteza in localitati,mai multi morti pe asfalt inseamna un pesede preocupat de problema,spuneti ca numai voi dati pensii si salarii mari (Sanchi !),bilete gratuite la toate muzeele,gratuitati pe autobuze,apeducte,racordarea gratuita la reteaua de gaze si gaze gratuite,benzina gratuita,spitale marete,stadioane,fantani arteziene,etc.Promiteti ca nu va doare gura.4)-Daca intalniti un alegator nervos sau un jurnalist care va pune intrebari incomode,luati exemplu de la Ponta,invatatorul vostru.Sa spuneti ca jurnalistul este basist si ca alegatorul are ceva personal cu Mazare(cu voi).Apoi chemati jandarmii.5)-Mergeti in cartierele cu saraci,in satele sarace.Sa bociti impreuna cu sarmanii,sa va smulgeti parul din cap,sa-i mangaiati pe cap,sa-i pupati,ca sa va traga astia in poze.6)-Sa nu dea naiba sa le spuneti ca de la anul se maresc taxele si impozitele.Mai bine va faceti ca nu stiti.

rex
3 octombrie 2016
Mergeti inainte!

Fiti destepti si fara frica, turma inepta a sasului nereformat va lua dupa redistribuire in jur de 20%, lepra, Basescu nu va intra in Parlament, drogatii lui Closet vor lua 3%, etc!Dobitocii si idiotii s-au imputinat deci sansa Romaniei sunteti voi!

DODO
3 octombrie 2016
nu-i de ris !

Ma uit la sondajul CL si ma infior vazind procentul simpatizantilor PSD siPMP primele in topul hotilor si ii intreb ce este in capul lor cind ii vor pe cei care le-a furat grosolan demnitatea si dreptul de a trai decent aveti voi ceva ramas de la masa astora ? va arunca peste umar vreun os chel ? nici macar atit ! cum poti gira mafioti ( dovediti ) ca Ponta, Dragnea,Tericeanu ,Ghita , Udrea ,Cocos ,Basescu si altii care si-au batut joc de noi si de tara .Invocati ca si ceilalti sint tot hoti dar daca alegem intre astia care au 75 % din dosarele de coruptie si restul partidelor care detin 25 % ( sursa SRI -DNA ) pe cine naiba trebuie sa votam ? pe cei mai tupeisti si mincinosi ? Realitatea este ca vom fi condusi ( vrem-nu vrem ) de una din cele doua tabere , deci va mai puteti plinge apoi de saracie ? voi care le dati mina libera ( in loc sa-i opriti) sa faca averi uriase pe spatele nostru ? chiar va place sa fiti prostiti ? pacat de munca DNA-ului ! ( sau si voi urlati sa se desfiintrze )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5778 secunde