PSD câștigă Constanța. Cum au votat constănțenii

9243
27
PSD câștigă Constanța. Cum au votat constănțenii - sediupsd6-1481497794.jpg

Articole de la același autor

Atmosferă relaxantă la sediul PSD din Constanța după închiderea urnelor. În așteptarea rezultatelor finale, social-democrații erau foarte mulțumiți și, comparativ cu liberalii care erau dezamăgiți de rezultatul obținut, singura preocupare a celor de la PSD era legată de numărul de mandate pe care le vor obține la nivelul județului Constanța. 


Surse din PSD Constanța spun că, potrivit propriilor estimări, vor câștiga trei mandate de senator (Liviu Brăiloiu, Nicolae Moga și Ștefan Mihu) și cinci de deputați (Iulian Iancu, Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuș și George Vișan), existând șanse mari și pentru al șaselea mandat de deputat în urma redistribuirii voturilor (Florin Gheorghe).


Întrebat dacă este posibil ca PSD Constanța să obțină trei mandate de senatori și cinci de deputați, așa cum se vehiculează pe surse, deputatul Mircea Dobre, purtător de cuvânt al PSD Constanța a răspuns: "este posibil, ne dorim cât mai multe". 


Totodată, Mircea Dobre a dat o declarație de presă și a mulțumit tuturor constănțenilor care au avut încredere și au votat PSD. 


"Doresc să mulțumesc constănțenilor pentru participarea la vot. Suntem pe locul cinci național în ceea ce privește participarea la vot. Organizația PSD Constanța a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit deoarece pe noi ne-a interesat să promovăm programul de guvernare. Am dus o campanie curată. Rămâne acum să așteptam rezultatul final. După cum a spus și președintele partidului Liviu Dragnea, ne-am propus ca acest program de guvernare să-l punem în practică începând cu luna ianuarie, ținând cont că suntem singurul partid care a venit și cu un plan de buget", a declarat Mircea Dobre.


Întrebat cine ar putea fi viitorul premier propus de PSD, el a spus că, deocamdată, nu se știe, decizia urmând să se ia la nivel înalt.


Tristețe la PNL


De partea cealaltă, la sediul PNL Constanța atmosfera era tăcută, cu oameni care au alergat mult în campania electorală dar care, din câte se pare, nu și-au atins scopul, în principal deoarece constănțenii au refuzat să iasă la vot fiind mult prea dezamăgiți de clasa politică prin prisma faptului că, la un moment dat, PNL a bătut palma cu PSD.


În plus, din câte se pare, liberalii de la malul mării, nu și-au atins targhetul, respectiv, obținerea a două mandate de senator și patru de deputați. Pe surse, PNL Constanța a obținut doar un post de senator, în persoana lui Vergil Chițac și trei de deputați, Bogdan Huțucă, Robert Boroianu și Ana Marcu.


În ceea ce privește USR, potrivit datelor preliminarii, aceasta s-ar clasa pe locul trei și la Constanța, la fel ca la nivel national, în acest caz, urmând să obțină un mandat de deputat care-i va reveni avocatului Stelian Cristian Ion. Tot un mandat de deputat ar urma să obțină și ALDE, în persoana lui Mircea Banias, la închiderea ediției, situația fiind incertă, încă, la PMP.


În ceea ce privește al cincilea mandat de senator în județul Constanța, acesta ar urma să-i revină partidului care va obține cele mai multe voturi, dintre USR, ALDE sau PMP.


Menționăm că aceste informații sunt bazate pe rezultate preliminarii, obținute la miezul nopții, informații care indicau clar că, la nivel județean PSD conducea detașat. Vom reveni în edițiile viitoare cu date după numărătoarea finală a voturilor. 


Comentează știrea

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
MIHAI
12 decembrie 2016
LIBERALISMUL IN CADERE LIBERA

. PSD a castigat datorita campaniei lesinate dusa de PNL , a lipsei de cadre si in special a unui lider cu rol de remorcher . Era bun si un buldozer , dar l-a pierdut din cauza DNA .Multi liberali sau pedelisti nemultumiti de unificarea PNL-PDL precum si a lipsei de performante politice ale presedintelui Johanis si premierului Ciolos pe care PNL si l-a asociat prematur , in mod sigur au votat cu PSD . Declaratia dlui Dragnea ca PSD va fi partidul tuturor romanilor si ca va face si va drege , ramane la nivelul demagogiei politicianiste specifice partidelor noastre si in special a PSD care a fost , este si va fi partidul coruptilor si al celor pe care acest partid i-a adus la sapa de lemn . Victoria PSD , duce Romania in urma cu 20 de ani , si in curand vom vedea aceleasi abuzuri din trecut si o Justitie transformata in instrument pesedist . Victoria PSD demonstreaza ca asa zisa dreapta exista in Romania doar cu numele . Vor mai fi si alte consecinte cu efecte pe plan intern si extern despre care vom vorbi la timpul respectiv . PNL plateste scump gafele istorice , participarea la USL si fuziunea cu PDL . Prin unificare si realizarea Marelui PNL , fostul PNL a crezut ca daca va creste nr. membrilor de partid devine cel mai tare din parcare . PNL a gresit ridicandu-l pe Ciolos la rand de mare om politic si salvator al Romaniei . Mult laudatele liste cu " oameni noi " n-a determinat electoratul sa - I voteze , si acum , in urma rezultatului dezastruos pentru liberali , " cei vechi " salta de bucurie si sigur ca zic in sinea lor , ca fara ei , rezultatul nu putea fi altul . La Constanta niciun veteran in frunte cu Hasotti nu si-a facut simtita prezenta in campanie , lasand toata raspunderea pe seama celor noi , vergili (pardon , virgini ) si neprihaniti . Caderea pe toboganul politic al PNL era de asteptat . Liberalismul este de mult in cadere in Europa si nu va mai rezista mult . Populismul castiga teren . PNL mai are o sansa : sa roage PSD sa reinvie USL , pentru ca ambele partide sa ne fericeasca definitiv , trimitandu-ne in Rai . Mai ramane sa vedem câți liberali vor dezerta din PNL si vor trece cu bagajele (arme nu au ) in tabara adversa unde va incepe curand Marele Ospăț . In mod sigur , Dragnea se va razbuna si asa cum a declarat , va da dusmanilor paine si sare conform Bibliei , dar cu conditia ca acestia sa - si scoata sarea singuri . http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-angajm-jonctor-cupru-n-uk_808388

robert
12 decembrie 2016
au votat doar 40%

PSD a castigat la diferenta asa mare, pentru ca lumea s-a saturat sa voteze niste panarame de politicieni, din orice parte a spectrului politic, ce au ca unic scop devalizarea banului public. asta este electoratul PSD de 26 de ani idoti si ahtiati dupa pomeni, umplerea propriilor burti fiind singurul tel al vietii lor de rahat.

mata
12 decembrie 2016
la cct cu penele

nah futu-ti pe mata in gura de penelisti nenorociti..va dat la mwuie poporul cu mult cct!! cat dracu credeati ca mai va merge?? 4 ani pe dreapta stop furaciune jegoshii naibii..hai la mai multi cand va castiga PSD inca un mandat peste 4 ani!! muriti dreaq di proprie initiativa leshinatilor

DODO
12 decembrie 2016
pentru mata

mustesti de prostie si agresivitate ca toti ai vostri PSD Tu fraiere tot in barca pagubitilor vei sta Victoria este pentru aia de sus cu clanurile lor ,tu doar cotizezi la averile lor. O sa te convingi cind se va anunta ca toate promisiunile si,pomenile nu se mai dau din cauza mostenirii grele si atunci ( poate ) te vei dezmeticii

DNA
12 decembrie 2016
Tot slugile lu'....

... Mazare si Nicusor au iesit la Constanta! Tot asistatii traditionali ai PSD au iesit la vot: tiganii si pomanagii/pachetarii!

DODO
12 decembrie 2016
PS

am uitat sa te linistesc - iti vei primi inapoi si impozitele si taxele chiar inmultite asa ca asteapta-ti fericirea !

Sindbad
12 decembrie 2016
Vine cornul si laptele...

Hotii si beneficiarii pomenilor, al posturilor calde din administratie, Regii, Directii, Consilii, au votat tot pt. hoti, fiindca asta e sarcina primita de la esalonul superior. Asta e structura populatiei ramasa in tara. Tinerii nu mai sunt asa numerosi, durata de viata a crescut. de inmultit se inmultesc doar tiganii, tinerii muncitori si cu tigla pe casa au emigrat, PSD-ul si fara campanie va castiga in continuu. Chiar daca isi schimba denumire, acest partid de asistati va castiga lejer. Acum ramane de vazut, cat de repede isi vor gratia penalii din partid, asteptati sa vedeti desfiintarea imunitatii parlamentare trambitate de Dragnea pt. luna ianuarie,nu-s ce an, asmutirea DNA-ului catre babele care vand patrunjel fara bon fiscal. La Constanta se vad beneficiile administratiei rosii, la blocurile de mocangii treaba merge struna din banii tuturor, spatiul verde/cap locuitor de cc 1.5 mp, fata de media UE de 25.6 mp, asteptam continuarea lucrarilor in parcul Tabacarie, de la City Park pana la Restaurant Nord, ca sa fie treaba buna, sa aveti unde plimba nepotii, mai asteptam un tun al RATC cu niste autobuze, tot diesel daca se poate, ca sa respire copii aer curat. Succes la mariri dublari, scutiri, etc. Pastrati si urmariti programul economic. Nasol ca astia de au votat nu prea au treaba cu cititul, internetul, etc, vedem si noi nr. de vizualizari, vanzari. Aia e...

cristi
12 decembrie 2016
[

hai sa vedem ce va fi ! daca se pot tine de promisiuni,macar de o parte din ele. personal mi se rupe cine a castigat,important este sa nu ciordeasca masiv,ca de ciordit vor ciordi cu siguranta. sa fim sanatosi cu totii,necazurile au fost,sunt si vor fi

a-mirabilis
12 decembrie 2016
socul viitorului

Se zice ca ,desteptul se adapteaza la lume asa cum este ea ,nebunul cauta sa o transforme ;de acea orice progres este opera nebunilor.Asa zicea Bernard Shaw,Pentru actualizare as mai adauga ca si regresul poate fi opera nebunilor.Se pare ca miscarile sorosiste de strada,,Colectiv''care au determinat caderea guvernului PSD,nu a fost pe placul majoritatii poporului roman. Aceste miscari de strada au adus mai mult necaz politic liberalilor ,nepregatiti,care au pus la putere un guvern format din functionari europolitici.Toti acestia nu au performat.Presedintele ,ascultator,a mers din groapa-n groapa,iar Ciolos,aflat in periada de tranzitie si beneficiind de 8000 de euro platiti de UE?drept sprijin social de tranzitie,a schimbat ministrii ca pe sosete.Cert este faptul ca PSD,in exprimarea opiniilor publice a fost mai aproape de dezideratele poporului care a condus la acel populism pe care mass-media ni-l prezinta incorect politic.Politicienii PSD,au sesizat corect situatia populatiei de 50% care locuieste la tara si in discursurile lor au exprimat doleantele poporului,dar si greutatile lor.Urmeaza totusi sa dea raspuns si la intrebarile referitoare la evolutia actuala a lumii si sa fie mai intelepti la cerintele functionarilor de bruxel.Basescu,un ,,populist ''care vrea sa-si impuna propria-i politica deja ameninta cu opozitia dura,adica de cartier.Vom vedea in ce consta duritatea opozitiei basesciene cand are un mic handicap:.Guvernul PSD-ist Ponta,a intregit salariile taiate de guvernul Boc si de ce nu,a lasat si niste proiecte viabile din care s-a hranit ,,Guvernul meu''instalat pe cadavrele de la ,,Colectiv''.Am impresia ca actualul PSD,este mai mult conservator in cea ce priveste valorile national-culturale si liberal in viziunea economica.Se pare ca acest curent vine de la west,Trump,Fillon,Geert Wilders Marie le Pen.si vom vedea la anul daca PSD-este in masura sa faca fata intrebarilor ,nu acestea de acum,ci acelea care vor veni .

Constantean
12 decembrie 2016
Dezamagire

Intr-un judet condus de PSD prin reprezentantii sai Mazare si Constantinescu ,condamnati penal, cu un fost prim ministru peanal, Ponta si un viitor prim ministru penal, Dragnea am ales in continuare hotii. Care va fi viitorul copiilor nostri?

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1437 secunde