PRU și PFN, unite într-un pol naționalist. Urmează Congres comun

230
PRU și PFN, unite într-un pol naționalist. Urmează Congres comun - prupolnationalistlaurentiurebega-1489925184.jpg

Articole de la același autor

Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au hotărât, ieri, să se unească într-un pol naționalist, urmând ca în perioada următoare să fie schițată platforma politică și data Congresului, a anunțat europarlamentarul Laurențiu Rebega. 


"Asistăm, poate, la un moment istoric în istoria post decembristă a României, când două partide cu doctrină naționalistă hotărăsc să se unească și hotărăsc să formeze un singur pol naționalist, un singur pol al patrioților, care să redea ceea ce i-a lipsit României de-a lungul celor 27 de ani, decizia de a hotărî pentru propriii cetățeni. Suntem într-un moment de cotitură nu numai la nivel național, dar și la nivel internațional, rezultatele alegerilor din Olanda ne credibilizează și ne obligă în același timp, pentru că naționaliștii de acolo au obținut 33%, sunt printre puținele partide care au crescut în sondaje. Am avut șansa de a începe o nouă istorie cu două partide, va deveni un singur partid în curând, la Congresul pe care cele două partide au hotărât să îl organizeze cât de curând", a declarat Laurențiu Rebega. 


Acesta a spus că se dorește ca în polul naționalist să fie cooptate și alte formațiuni politice, iar în viitorul apropiat va fi schițată o platformă-program care să arate care sunt punctele care ghidează cele două formațiuni. El a afirmat că accentul va fi pus pe respectul de care România trebuie să se bucure în Uniunea Europeană.


În plus, Laurențiu Rebega a subliniat că se poartă discuții cu toate partidele care au reprezentat în ultimii 27 de ani ideea de naționalism și național în România, care au în doctrină susținerea independenței și suveranității, precum și ideea de ortodoxism, nominalizând Partidul România Mare, Uniunea Vatra Românească, PUNR și Alianța Noastră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Pe cine vrea PRU premier
Marţi, 30 August 2016
Stire din Politică-Administrație : Mihai Sturzu s-a înscris în PRU
Pagina a fost generata in 1.0469 secunde