Proiectul locuințelor ANL, în atenția administrației din Mangalia

522
1
Proiectul locuințelor ANL, în atenția administrației din Mangalia - mangalia-1486660234.jpg

Articole de la același autor

Primăria Mangalia continuă proiectul privind construirea unor locuințe ANL, astfel că reprezentanții administrației publice locale au transmis că cei interesați se pot înscrie, în continuare, în proiect.

"Agenția Națională pentru Locuințe ne-a informat că procentul avansului la creditele ipotecare destinate programului Locuințe prin credit ipotecar s-a modificat. Acesta a scăzut de la 30% la 10-15% din suma necesară achitării locuinței. Prin acest program național, la Mangalia se vor construi 18 case și 22 de apartamente, în strada Oituz. În prezent, programul ANL privind contractarea de locuințe continuă, iar doritorii se pot înscrie în acest program, în baza unui dosar care va fi depus la biroul coordonat de reprezentantul ANL din zonă", a spus primarul Mangaliei, Cristian Radu.

El a explicat că, pentru a putea achiziționa o locuință prin acest program, solicitantul are nevoie de finanțare, reprezentată de un avans depus de acesta și de un credit ipotecar, contractat de la băncile partenere în program: BRD Groupe Societe Generale, Piraeus Bank, Cec Bank.

Programul "Locuințe prin credit ipotecar" se adresează tuturor persoanelor cu cetățenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani și care doresc să cumpere o locuință construită prin ANL. Terenul aferent locuințelor se transmite, în folosință gratuită, Agenției Naționale pentru Locuințe, de către Consiliul Local al Municipiului Mangalia, pe durata executării construcțiilor de locuințe. Ulterior predării locuințelor către beneficiari, autoritatea publică locală va stabili modul de exploatare a terenului.

Mai multe detalii privind proiectul, termenele și procedurile de achiziționare a unei locuințe în strada Oituz pot fi furnizate de reprezentantul ANL din Mangalia, Ioana Săplăcan, la telefon 0720.222.954. 

Comentează știrea

Lazarescu
10 februarie 2017
Vise

Cu toata sinceritatea,este de preferat ca tinerii sa-si faca o viata mai buna in alte orase,cu viitor. Mangalia nu are de unde sa ofere locuri de munca decente,platite decent si asadar cum sa stai linistit fara siguranta ca-ti poti plati ratele? Presupunand ca te mai ajuta cineva din familie,e OK,dar dupa aia? Nimeresti la niste malefici cacanari ca cei de la Daewoo,te dau afara si apoi esti varza,fara sanse . Dragi tineri,plecati cat mai aveti timp si unde!,Mangalia se duce dracului,pe bune....Ia priviti in jur cu luciditate,ce pana mea vedeti bun? Daca va faceti datorii pentru o casa,macar sa fie undeva la loc bun,intr-un oras civilizat,de viitor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3783 secunde