Proiectul de reabilitare a parcurilor din Medgidia a ajuns la final

175
Proiectul de reabilitare a parcurilor din Medgidia a ajuns la final - medgidiamodernizareparcuri-1447690714.jpg

Articole de la același autor

La Primăria Medgidia a avut loc, ieri, conferința de presă de încheiere a proiectului european "Reabilitare/modernizare spații verzi și parcuri în municipiul Medgidia". Programul a debutat în luna decembrie a anului 2011 și a avut o durată de implementare de 47 de luni. Proiectul a constat în modernizarea a 12 spații verzi și parcuri.

Principalele obiective au vizat modernizarea infrastructurii din Medgidia prin reabilitarea și dezvoltarea spațiilor verzi, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor. Astfel, au fost modernizate infrastructura stradală, precum și aleile pietonale din parcuri, care au fost refăcute prin montarea pavajului cu dale cu rost pentru gazon, a fost montat mobilier stradal nou și iluminat public ornamental, iar vegetația veche a fost înlocuită cu arbuști, copaci și flori sezoniere.

În acest proiect au fost incluse 17,5 ha de teren, mai exact patru parcuri și opt spații verzi, respectiv, Parcul Nord, Parcul 1 Mai, Parcul Orașul Nou și Parcul Mihai Bravu, împreună cu spațiile verzi de la blocurile A, B, C, blocurile 41, 42, 49, blocurile 1, 2, 3,5 și 6, blocurile IP10 - 12, MS-uri, VS 21, 22 și 23, M, N, G, H, Q și I. Valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 12.800.000 lei, din care contribuția de la bugetul local al Medgidiei a fost de 205.000 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9271 secunde