Proiectele prioritare ale orașului Cernavodă, în atenția consilierilor

791
1
Proiectele prioritare  ale orașului Cernavodă,  în atenția consilierilor - clcernavoda-1472737351.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Cernavodă au aprobat, la ultima ședință, rectificarea bugetară de venituri și cheltuieli și lista de investiții a obiectivelor și dotărilor indepentente din localitate pe anul 2016. Cele mai importante alocări financiare sunt prevăzute pentru derularea unor proiecte prioritare pentru comunitate, precum extinderea și dezvoltarea rețelelor de termoficare din localitate - 13 milioane lei, reabilitarea și modernizarea a 9.600 metri tramă stradală (asfaltarea str. Poet Panait Cerna, Nicolae Titulescu și modernizarea trotuarelor aferente) - 2.560.000 lei. Totodată, s-a luat în calcul reabilitarea și modernizarea zonei urbane "Trust"- 950.000 lei și reabilitarea și modernizarea sălii de sport, a vestiarelor și a sălii de gimnastică din cadrul Școlii Gimnaziale nr.1. De asemenea, aleșii locali au nominalizat lista noilor reprezentanți din partea Consiliului Local, în consiliile de administrație ale instituțiilor școlare și preuniversitare din Cernavodă.

Nici problemele sociale nu au fost neglijate. Din lista proiectelor propuse, aleșii locali au votat și o măsură de sprijin pentru un pensionar în vârstă de 81 de ani, răpus de necazuri, după ce locuința acestuia a fost grav afectată de un incendiu, în urmă cu o lună. Având probleme serioase de sănătate și un fiu bolnav psihic în întreținere, bătrânul a apelat disperat la ajutorul administrației locale. În baza legii 481/2004, privind protecția civilă, Consiliul Local a votat acordarea unor materiale de construcții în valoare de 10.000 lei, necesare reabilitării acoperișului distrus de flăcări.

De asemenea a fost aprobată și reabilitarea unui imobil, proprietate a Consiliului Local, din strada Plantației nr.8, aflat în stare avansată de degradare, unde locuiesc, în condiții improprii, mai multe familii chiriașe. 

Comentează știrea

Pompierul de serviciu
2 septembrie 2016
HEMES GHEORGHE

Da' pentru băiatul consilierul - fost viceprimar , aspirator de case , nu faceți nimic? Băiatul are probleme mari : justiție , alcool , femei. Hai , vă rog, ajutați-l.Și încă ceva : țineți -o ocupată și pe mama băiatului : I.D. este pe toate site-urile și subsolurile. Eiii , cum este să scrie și alții comentarii despre voi ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6192 secunde