Dacian Cioloș:

"Principalul obiectiv al PSD-ALDE e de a se face scăpați de efectele legii penale"

243
2

Articole de la același autor

Fostul premier Dacian Cioloș afirmă că principalul obiectiv al guvernării PSD-ALDE este acela de a se face scăpați de efectele legii penale și îi solicită prim-ministrului Sorin Grindeanu și președintelui PSD, Liviu Dragnea, să nu ducă România înapoi în anii ’90.

"Prin felul în care a fost făcut demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul. Nu bunăstarea românilor, așa cum au clamat înainte și după alegeri. Nu interesul public, cetățenii sau mediul economic. Nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost și rămâne acela de a se face scăpați de efectele legii penale", a spus Dacian Cioloș.

În opinia sa, reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni.

"Nimic altceva nu contează, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetățenii care respectă legea, țara, credibilitatea ei, statutul european al României. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu și cinic", a spus Cioloș.

Fostul premier susține că PSD-ALDE folosește într-o manieră "duplicitară" problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România și consideră acest lucru "inacceptabil".

"Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceți România înapoi în anii ’90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forță sau aranjamentelor oculte", a mai transmis Dacian Cioloș. 

Comentează știrea

rex
20 ianuarie 2017
Lichea spurcata!

Licheaua asta spurcata, bubosul imputit are tupeu de magar!

TZEPES
22 februarie 2017
ue !?

Principalul obiectiv al " tehnocratului " ciolos dj, este de a se face scăpaț de efectele legii penale !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde