Primarul Vrabie și-a ieșit din minți. Lăsat fără "circ", cere alegeri anticipate la Medgidia

12676
14
Primarul Vrabie și-a ieșit din minți. Lăsat fără

Articole de la același autor

Fostul șef al administrației locale din comuna Peștera, Valentin Vrabie, și-a dorit enorm de mult să ajungă primarul Municipiului Medgidia și, orbiți de promisiunile din campania electorală, unde apa rece ajungea la 1 leu, locuitorii din Medgidia i-au încredințat cheile municipiului. 


Numai că, Vrabie a ajuns la cârma Primăriei Medgidia însă nu are și un consiliu local dedicat în exclusivitate dorințelor sale. Obișnuit ca la Peștera unde orice idee era pusă în practică fără ca nimeni să comenteze, Vrabie se lovește la Medgidia de reticența unor consilieri "tupeiști" care îi cer socoteală pentru fiecare bănuț care ar trebui să iasă din vistieria administrației locale. 
Cunoscut în tot județul și chiar în toată țara pentru petrecerile organizate la "Zilele Comunei Peștera", Vrabie a dorit să-și pună talentul în practică și de "Zilele Municipiului Medgidia", eveniment ce ar fi trebuit să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni.


În acest context, săptămâna trecută a avut loc o ședință unde aleșii au alocat 185.000 lei, adică aproximativ 40.000 de euro, pentru acest eveniment. Desigur, după cum susțin surse din cadrul primăriei, fondurile alocate nu s-au ridicat la pretențiile proaspătului edil care s-a trezit în situația de a nu-și onora promisiunile grandioase cu artiști precum Irina Loghin, Maria Ciobanu, Ionuț Dolănescu, Taraful de la Clejani sau Carla‘s Dreams. 


În loc să demonstreze că atunci când promite ceva se luptă până în pânzele albe pentru a-și duce la bun sfârșit planul și să apeleze la sponsorii de care tot vorbea atunci când era primar la Peștera, iată că Vrabie recurge la rolul victimei și anunță că anulează evenimentul, iar singurii vinovați sunt consilierii care i-au cerut explicații despre drumul banilor ce sunt alocați pentru petrecere. 


Concret, ieri, Valentin Vrabie a anunțat public că Primăria Municipiului Medgidia anulează evenimentului "Zilele municipiului Medgidia din cauza atitudinii ostile, a disprețului și declarațiilor tendențioase manifestate de o parte a consilierilor locali, în cadrul ședinței ordinare desfășurate în data de 31 august".


"Vinovații de serviciu", adică cei care au cerut, practic, explicații despre fondurile alocate pentru această petrecere și nu a unui "act cultural" cum îi place primarului să spună, sunt consilierii locali Zuleiha Socaciu - PSD, Ion Narcis - PSD, Georgia-
na Rosemari Gheorghiu - PNL, Nicolae Păun - ALDE și Marian Butnaru - PMM.


"Din cauza mofturilor politice pe care le afișează cei care ar trebui să reprezinte de fapt interesele cetățenilor, anul acesta, Medgidia rămâne mai săracă la capitolul cultură, iar cu banii alocați acestui eveniment, vor fi asfaltați 150 de metri de carosabil, respectând recomandarea doamnei consilier Socaciu Zuleiha. Fac apel și pe această cale la președinții partidelor politice să-și facă o curățenie serioasă în interior și să elimine toți demagogii, frustrații și incompetenții care blochează actul administrativ. Avem nevoie stringentă de oameni de bună-credință interesați să dezvolte municipiul, iar dacă reforma partidelor politice devine doar un concept învechit, voi lua măsurile care se impun. Intenționez să pun capăt acestui circ, prin consultarea cetățenilor cu privire la desfășurarea unui referendum pentru alegerea unui nou consiliu local. Am venit aici pentru a schimba lucrurile în bine și orice zi pierdută este în defavoarea cetățenilor. Nu voi permite ca starea degradantă în care a ajuns acest oraș să fie perpetuată și în mandatul meu!", a declarat primarul Valentin Vrabie.


Așadar, deranjat că mai există și consilieri care chiar sunt interesați ca banii orașului să se ducă pe astuparea gropilor din localitate și nu pe chermeze în miez de noapte, Valentin Vrabie își iese din minți și vrea un alt consiliu local. 


Oare, nu ar fi mai bine să consulte populația dacă dorește asfaltarea străzilor, iluminat public, parcuri sau locuri de muncă, în locul unor paranghelii cu artiști ce solicită mii de euro pentru câteva melodii? 


Ba, mai mult, de parcă cineva l-ar asculta, Vrabie face apel și la șefii partidelor cărora le sugerează să-i dea afară pe cei care îndrăznesc să se ia în gură cu primarul care vrea să înceapă schimbarea în bine a orașului cu o petrecere de zile mari. Pentru că, orice s-ar spune, de când a fost ales la cârma Medgidiei, Vrabie nu a reușit să convingă pe nimeni cu vreun proiect interesant în folosul cetățenilor, cu toate că în timpul campaniei electorale nu-l întrecea nimeni în promisiuni. 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Peștera
5 septembrie 2016
Vrabie

Pai si unde sunt postacii de serviciu Hapurnea,Boioglu și Hagi?! S-au ascuns?! Ca ei il pupau in dos pe Vrabie in campanie ca este cel mai bun Primae de pe Pământ, acum ce fac?! Hapurnea a întors armele si acum il critică?! Oare si-a luat țeapă cu banii promiși in campanie se Vrabie?! Hahhaha... Ce frumoasă e viata la Medgidia... Asteptam 1 leu apa, tov Vrabie. De aici din primărie nu mai pupați BMW X5 ca la Peștera. Eventual doar un bilet de maxi taxi

Carmen obiectiva
5 septembrie 2016
Ipocrizie

Cata ipocrizie la aceasta jurnalista! A uitat cand ii curgeau mucii pe le evenimentele de la Pestera! Asa se face jurnalismul la Cuget Liber??

florin
5 septembrie 2016
palarie mare pentru vrabior

Vai, vai ! Cum scrie cineva adevarul despre "maretul" Vrabie cum sar postacii pupincuristi cu atacuri la ziaristi.

Peștera
5 septembrie 2016
Ptr Ipocrizie

La care evenimente mai nenea Ipocrizie, la alea combinate de Vrabie pe bani publici la supra preț? Acum se vede ce țeapă si-au luat cei din Medgidia cu primarul Vrabie. Cat a fost campanie au fost intoxicați se Boioglu, Hapurnea si Hagi cu minciuni si articole cumpărate, pagini de Facebook făcute si sponsorizate. Treaba mișto este ca acum si-au luat țeapă si plâng după bani. Asa ca mai lasa ne cu comentariile tale, atât ai putut spune și tu in apărarea lui Vrabie. Daca era campanie era plin articolul de comentarii pro Vrabie dar cum postacii plâng după bani, ai apărut tu sa postezi... Nu m-ar mira sa fi chiar tu Vrabie cate comentezi, ca altcineva nu mai crede în tine. Tristule...

mihaela
6 septembrie 2016
felicitari pentru articol

Felicitari Cuget Liber pentru obiectivitate ! Bravo, doamna Carmen Mocanu pentru curaj !

Tzihcac
6 septembrie 2016
Unde nu i cap....

Pitzigoiul i a pacalit !, la Medgidia nu sunt eoliene. Le doresc tot "binele" astora din Medgidia ! unde nu i cap,vai de picioare !

Ali Baba.
6 septembrie 2016
Ioc kultura. Ioc Abdul-Medgid.

Pezevenghi bașkan, bre, la voi estem. Brava lui, ioc ioliene, ioc cultura bre, ioc, ioc, ioc la Karasu. Ama ioc și pomenire la noi Abdul-Medgid. Pentru cinstire kasabă nu parale multe, bre, ama minte și suflet., nu sictir.

un cititor
6 septembrie 2016
jale

Foarte multi au fost pacaliti de Vrabie de-a lungul timpului si uluiti de asa ceva si din bun simt au tacut crezand ca numai lor li se intampla. Mai mare teapa ca omul asta care ii minte pe toti nu exista.

gratiela
6 septembrie 2016
minunea de la medgidia

cand am fost anul acesta la pestera bastanul vrabie impreuna cu gasca lui s-a inconjurat de o banda colorata si de agenti de paza.la protap se frigeau batalii si taurasii iar la mese erau smecherii de la partidul carel-a sustinut si de la judet.era asa bogata comuna asta?aici la medgidia toamna cand se coace via ai gasit niste soimi vrabie.aferim.

un mirat
6 septembrie 2016
ia te uita

Vrabie se incurca de una Zuli Mustafa, o amarata, si se plange ca din cauza ei nu mai poate munci. Vai de noi ce ne asteapta!

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Oaspeți de seamă la Primăria Medgidia
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Copiii din Medgidia expun fotografie
Pagina a fost generata in 0.4703 secunde