Primarul Radu Mazăre a anunțat scăderea facturilor la energia termică

1582
7
Primarul Radu Mazăre a anunțat scăderea facturilor la energia termică - primarulmazareaanuntat-1413309655.jpg

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre a anunțat, ieri, că vineri sau luni va avea loc o ședință extraordinară de Consiliu Local, prin care se va aproba scă-derea cu 10% a facturilor la energie termică pentru persoanele care deja beneficiază de subvenție. Totodată, edilul a adăugat că vor mai beneficia de sprijin pentru plata facturilor încă aproximativ 20.000 de persoane. În urmă cu ceva timp, reprezentanții Primăriei Constanța au început informarea privind condițiile de acor-dare a ajutoarelor pentru încălzire pentru sezonul rece 2014 - 2015, acestea fiind publicate la capitolul "ajutoare încălzire" de pe site-ul Primăriei Constanța.  De asemenea, pe același site, constănțenii erau informați că, în scurt timp, în urma efectuării unei simulări pe bază de date cu cetățenii municipiului Constanța, să se propună spre aprobare Consiliului Local Municipal Constanța atât creșterea procentelor/sumelor acordate ca ajutor pentru încălzirea locuinței, cât și creșterea tranșelor de venit net mediu pe membru de familie, astfel încât să poată beneficia mai multe persoane.




Comentează știrea

Pintea
15 octombrie 2014
Domnule Primar

Ar trebui sa ne informati cati din cei care primesc subventie si-au platit impozitele catre stat . De ce cei rau platnici primesc in continuare subventii,pachete de alimente si abonamente gratuie cand ei nu au nici o contributie la bugetul Primariei. Cu ce drept dati acestor persoane ajutoare. Daca nu ati facut cheta de la bogatasii orasului,sau din averea dvs .inseamna ca functionarii din Primarie incalca grosolan legea .

Adrian
15 octombrie 2014
C mana intinsa...pe munca noastra!

N-am sa inteleg niciodata de ce acesti "conducatori" fac ca romanul sa stea cu mana intinsa utilizandu-se tot felul de metode de 'mila",metode care pot fi evitate prin :Pret/Gcal adecvat,investitie si optimizare sistem incalzire,crestere pensii si salarii,Tinem in spate(noi contribuabilii!!) tot felul de companii conduse neadecvat dar avand in spate tot felul de politicieni care fac parte din Consilii de Administratie(care uita ca le vine randul la batranete!) cu punga groasa!!Si atunci ma intreb de ce sa-mi fie mila,de ce sa iau apararea acestor Alesi cand ajung la ingramadeala in fata Justitiei??In concluzie sistemul utilizat de a da "mila" prin subventie este inadecvat chiar si pentru o societate democratica!!!!!!!!!!!!!

ath
15 octombrie 2014
Debasificarea noastra continua

Zilele astea,am trecut prin piata.M-am oprit la o taraba ca sa intreb cat costa un morcov.Precupeata mi-a spus ca pentru basisiti morcovul costa un leu dar pentru pesedei il lasa la 30 bani.La alta taraba,acelasi raspuns.Apoi am trecut pe la primarie ca sa intreb cat ma costa factura la incalzire in iarna asta.Purtatorul de vorbe a raspuns ca pentru basisti incalizirea costa 358.54 lei/Gcal dar pentru votaci o lasa mai ieftin.Zilele trecute un numar de primari s-au lepadat de satana basista.Azi aflu ca un numar de 20.000 de basisti au trecut la pesede.Cred ca ma las debasificat.Victor Ponta este cunoscut ca omul care i-a crestinat pe romani.In schimb,Radu Mazare este omul care i-a debasificat pe constanteni.Sa lamurim ce inseamna debasificare.Debasificarea este un fel exorcizare.Bogatul este prins si legat cu forta de un calorifer rece.Apoi este batut si lasat sa inflamanzeasca acolo.Nici apa calda nu primeste.Are buzele uscate si miroase de-i inspaimanta pe basisti.In final,necredinciosului i se citeste un text din ziarul Telegraf sau din Marx,daca este cazul.La PSD poti sa treci numai daca dai dovada de cinste,omenie sau te lepezi de avere.Intr-un final Mazare striga:Vrednic este de pesede ? Atunci sa-i reduceti pretul la incalzire.Acum,il bagam in simulator.Simulatorul este un fel de masina de tocat bani publici.Si totusi,Necuratul si-a bagat coada.Un numar foarte mare de satanisti au trecut la incalzirea pe gaze.Nu-i vad bine.Astia sunt pierduti.Impozitul pe centralele termice de apartament va veni incepand cu anul 2015.Nu-i lasati.Puneti biciul pe satanisti.

Geo
15 octombrie 2014
In 5 ani RADETul va fi falimentar

Politica lui Mazare de a subvenționa ,,politic" numai persoanele asa zise ,,defavorizate" va duce în final la falimentarea RADET si implicit a CETului. Cei care nu beneficiază de subvenție vor trece la încălzirea cu centrale proprii rămânând la RADET doar ,,electoratul lui Mazare". Si uite asa RADET va funcționa doar cu banii de la primărie, adică tot cu banii nostrii. Citind continutul, articolul ar trebui sa poarte titlul: PRIMARUL RADU MAZARE A ANUNTAT SCADEREA FACTURILOR UNORA LA ENERGIE TERMICA.

Daniela
15 octombrie 2014
oferta locuri de munca in toate localitatile

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ZIZI
15 octombrie 2014
Completare la "Domnule Primar"

Foarte bine scris. As veni insa cu o completare la fraza Raspunsul e simplu. Pai interesul e ca oamenii saraci sa ramana saraci (si in numar cat mai mare) pentru ai tine dependenti/captivi de diverse pomeni: energie subventionata, pui. ulei, zahar. Acestia reprezinta. in fapt si de fapt electoratul PSD, Acestia sunt oamenii care trag societatea in jos. Oameni care daca au ajuns la o anumita varsta, cred ca le stiu pe toate. Gresit. Complet gresit. Varsta nu e o virtute. Daca nu te informezi corect si te uiti doar la " Nora pentru mama" sau la "Acces direct" se ajunge unde s-a ajuns. Si toate cu girul si acceptul BOR. Asta ca sa stiti pe ce lume traiti.

Răspuns la: Domnule Primar
Adăugat de : Pintea, 15 octombrie 2014
Ar trebui sa ne informati cati din cei care primesc subventie si-au platit impozitele catre stat . De ce cei rau platnici primesc in continuare...
Lucid
15 octombrie 2014
sarlatanul !

Promite ca Ceausescu, in ultimul ceas, sarlatanul ! Asta vrea sa transforme toti constantenii in asistati sociali .Hot, hot si mincinos !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3326 secunde