Primarul Mangaliei, Cristian Radu, ia măsuri suplimentare de interes local

260
1
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, ia măsuri suplimentare de interes local - primarulcristianradu-1446570032.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Man-galia, Cristian Radu, a con-vocat, ieri, o ședință la care au participat mai mulți reprezentanți din conducerea instituțiilor publice din Mangalia, respectiv Poliția Națională și Locală, spital, ISU și Jandarmerie. 


În cadrul întâlnirii, s-au pus în discuție mai multe probleme de interes local, referitoare la siguranța cetățeanului și la situația Spitalului Municipal Mangalia. Cu această ocazie, directorul Spitalului Municipal Mangalia, Liviu Mocanu, a declarat că instituția a achiziționat, recent, aparatură medicală pentru secția de te-rapie intensivă, însă aceasta este încă insuficientă pentru ne-voile actuale. 


De asemenea, pe viitor, Spitalul Mangalia dorește construirea unui Centru de Politraumă, printr-un proiect cu finanțare europeană, care să facă față unor situații de urgență cu număr mai mare de victime. 


"În urma discuțiilor, am decis, de comun acord cu cei prezenți la ședință, efectuarea unui număr mai mare de controale la cluburile și terasele din oraș.


De asemenea, se vor intensifica patrulările în cartiere, în zona școlilor și a altor puncte vulnerabile, în vederea prevenirii și combaterii consumului de droguri, spargerilor de locuințe și furturilor, dar și a altor tipuri de infracțiuni", a declarat primarul Cristian Radu.


Comentează știrea

Mimi
4 noiembrie 2015
Afara cu jegurile din oras!

Foarte bine,sa se si monteze camere de luat vederi peste tot ,pe langa patrulari si politia sa dea cat mai tare cu bastoanele in hoti cand sunt prinsi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5223 secunde