Primarul Liviu Negoiță vizează crearea unui parc industrial în Cernavodă

1630

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cernavodă susțin că anul 2016 se anunță pro-ductiv pentru oraș, deoarece localitatea a intrat în vizorul investitorilor din țară și străinătate, care vizitează tot mai des această zonă, în ultima perioadă. Scopul acestor vizite este de a demara afaceri în Cernavodă, unde administrația locală asigură un mediu propice și infrastructura necesară antrepre-norilor care doresc să investească în oraș. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Pri-măriei Cernavodă, Sorina Popa, agenții economici sunt interesați să dezvolte afaceri, deoarece, în această zonă, există infrastructură competitivă, precum instalații de apă, canalizare, energie termică, instalație electrică, există accesibilitate bună rutieră, navală pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, poziție geografică avantajoasă, dar și suport din partea adminis-trației locale, care oferă transparență și deschidere pentru a oferi condiții avantajoase investițiilor. 


Mai mult, primarul Liviu Negoiță analizează posibilitatea creării unui parc industrial în zona adiacentă Portului Cernavodă, și chiar a invitat investitori din domeniul productiv, care pot exploata industrial aceste terenuri. 


Drept urmare, administrația locală va oferi antreprenorilor interesați să dezvolte afaceri la Cernavodă, su-portul tehnic și condițiile necesare des-fășurării activităților, precum infrastruc-tură și utilități.


Sprijinul oferit investitorilor poate crea beneficii comunității locale, precum creșterea numărului de agenți eco-nomici, creșterea numărului de locuri de muncă, creșterea surselor de venituri la bugetul local, dar și dezvoltarea eco-nomică și industrială a zonei portuare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5513 secunde