Primarul din Mangalia va demola chioșcurile amplasate ilegal pe plaje

497
3
Primarul din Mangalia va demola chioșcurile amplasate ilegal pe plaje - cristianradu-1362668845.jpg
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu mai mulți reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local, au continuat seria inspecțiilor în sudul litoralului, în vederea pregătirii sezonului estival. 


În urma verificărilor din Venus și Saturn, primarul Cristian Radu a luat mai multe măsuri ce vizează schimbarea aspectului acestor stațiuni. În acest sens, edilul a dispus ca stâlpii ce încadrează spațiul verde să fie tăiați, indicatoarele inestetice, așezate la întâmplare, înlocuite cu altele realizate după un concept unitar și amplasate numai în locuri bine delimitate. 

O serie de măsuri stabilite de municipalitate vizează reamenajarea aleilor pietonale, toaletarea spațiilor verzi, refacerea trotuarelor. Alte lucrări de curățenie în stațiuni se referă la demolarea gardurilor și barierelor care îngrădesc accesul turiștilor către plajă sau care au fost amplasate ilegal pe domeniul public. De asemenea, municipalitatea va rezilia unilateral contractele de concesiune încheiate cu persoane fizice sau juridice care nu au respectat clauzele con-tractuale sau care au încheiat un astfel de act, în mod ilegal.

Un exemplu relevant îl constituie amplasarea abuzivă a chioșcurilor pe plaja din Venus sau a spațiilor din vecinătatea plajei, lăsate în paragină. Dacă agenții economici nu își demolează aceste spații, până la 1 Mai, va interveni Primăria, iar aceștia vor suporta contravaloarea facturii privind execuția de demolare.

"Acolo unde am constatat nereguli majore cu privire la încheierea acestor contracte, municipalitatea va lua măsura rezilierii unilaterale, iar spațiile respective vor avea o altă utilitate", a menționat Cristian Radu.

În privința parcărilor, acestea vor fi reamenajate de agenții economici care dețin locații turistice în vecinătatea lor. 


Comentează știrea

dice
8 martie 2013
Oare de ce primarule?

Le darami ca sa amplasezi altele primarule ,dar ce faci cu cel care ne-a dat caldura anapoda anul trecut.

FONDURI UE
8 martie 2013
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

ghita
25 martie 2013
coruptu de primar

Domnilor poate nu stiti ca noul primar,,, e mai corupt ca vechiul ca dovada autorizatiile expirate in statiunea Saturn restaurantele nu dau nume si ce se ridica ilegal fara autorizatii incepand cu Gradina dunarea daca voi nu sesizati am sa trimit mai multe mesaje departamentului anticoruptie,toti care dormiti pe scaune acolo trezitiva nu ma uitati la 400 500e care ii luati spaga ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3726 secunde