Primăria Ovidiu acordă tichete sociale de Paști

231
Primăria Ovidiu acordă tichete sociale de Paști - ovidiu10-1489507073.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Ovidiu au aprobat acordarea de tichete valorice cu prilejul sărbătorilor pascale familiilor nevoiașe. 


De acestea vor beneficia pensionarii ale căror venituri lunare cumulate sunt de până la 1.000 lei, inclusiv, persoanele fără venit cu vârsta de peste 60 de ani, cele cu handicap grav, accentuat și mediu (I, II, și III), persoane beneficiare de venit minim garantat, persoane sau familii vulnerabile sau aflate în situații de dificultate economică sau socială și care nu fac parte din categoriile mai sus menționate și care au împlinit vârsta de cel puțin 18 ani. Primele categorii de beneficiari vor putea ridica tichetele sociale pe baza documentelor de identitate în original și copie xerox, cupon de pensie în original și copie și o cerere pe care o vor completa la ridicarea tichetului. 


În funcție de situație, ceilalți beneficiari trebuie să depună, până la data de 24 martie, la Direcția Publică de Asistență Socială, următoarele documente: cerere, acte de identitate în original și copie, adeverință ANAF care să ateste că nu au venituri, fișa de patrimoniu de la Serviciul de Impozite și Taxe, ancheta socială pe care o vor efectua inspectorii de la Serviciul de Asistență Socială. 


Potrivit primarului George Scupra, tichetele vor putea fi ridicate din imobilul primăriei, situat în spatele Geamiei, la o dată care va fi anunțată ulterior. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.567 secunde