Primăria Medgidia promovează voluntariatul

197
Primăria Medgidia promovează voluntariatul - medgidia-1494862455.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 - 21 mai 2017, Primăria Municipiului Medgidia, prin intermediul Serviciului de Asistență Socială Comunitară și al Bibliotecii Municipale Medgidia Filiala Nord, organizează la nivel local, cea de-a XI-a ediție a "Săptămânii Naționale a Voluntariatului, ediția 2017 - "POȚI. VREI. DAR FACI?".


Deschiderea oficială a acestui adevărat maraton de acțiuni nonformale dedicate celor care iubesc voluntariatul, a avut loc, ieri, printr-o conferință de presă susținută în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal. 


Sub egida sloganului "POȚI. VREI. DAR FACI?", administrația publică locală a reunit oficialități locale, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, dar și a organizațiilor nonguvernamentale locale, pentru a promova conceptul de voluntariat la nivel local. 


Acest amplu proiect național reprezintă cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului și de apreciere publică a voluntarilor din România. 


Menirea evenimentului este de a mobiliza cât mai multe organizații și voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul și pentru a atrage sprijinul comunității. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4164 secunde