Primăria Medgidia efectuează lucrări de igienizare în cimitirul ortodox

264
1
Primăria Medgidia efectuează lucrări de igienizare în cimitirul ortodox - administratiadinmedgidia1-1460569157.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ad-ministrației publice locale din Medgidia știu că sărbătorile Pascale au o însemnătate deosebită pentru creștini. În acest sens, pe lângă lucrările efectuate în municipiu, Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din Medgidia a început lucrările obișnuite pentru această perioadă și în zona Cimi-tirului Ortodox și a Complexului Sportiv.


"Cimitirul devine un loc aglomerat în perioada Paștelui, când creștinii vin să-i comemoreze pe cei trecuți în neființă. Astfel, ca în fiecare an, angajații Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat lucrează necontenit pentru ca spațiile pe care le au în gestiune să arate cât mai bine până la sărbătoare. Au fost deja executate lucrările obișnuite de întreținere, au fost reparate și vopsite bordurile și aleile, au fost toaletați copacii și a fost tunsă iarba în spațiile verzi", a spus șeful Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat Medgidia, Niculae Păun.


El a adăugat că lucrări de întreținere au fost realizate și în cadrul Complexului Sportiv, unde au fost vopsite trotuarele și bordurile, precum și copacii. În prezent, se tunde iarba pentru ca spațiul să arate frumos, o dată cu venirea primăverii. Mai mult, lucrări de curățenie și întreținere a spațiului verde se fac pe tot parcursul anului, însă în preajma sărbătorilor lucrările au o însemnătate aparte și sunt mai ample.


Potrivit directorului DGDPP, Niculae Păun, lucrările vor fi finalizate înainte de Săptămâna Mare, pentru ca toți cei care vin la cimitir pentru a respecta tradiția creștină să găsească spațiul curat și bine întreținut.


Comentează știrea

Din gresala am ajuns prin nord si m-am inchinat !!
14 aprilie 2016
La tema

Bine faceti dle Paun , dar va rugam sa nu mai acceptati cersetori in incinta Cimitirului .Toate sunt bune dar cu Patinoarul si Bazinul de inot ce a-ti facut in 8 ani . Hai repede apucati-va sa le da-ti in folosinta pe ultima suta de metri . De ce spun treaba aceeasta . Am vazut ca dl Iordache tot intr-o perioada de 8 ani nu asfaltat de la Platou spre Pompieri( siloz ) ca nu a avut bani sau timpul necesar si acum la sfarsit de mandat este foarte operativ . Fromos pentru d.vstra , hai veniti la noi sa va alegem acum inca un mandat ca de . sunteti in final EXCEPTIONALI !!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Vrăjitorul din Oz", la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5876 secunde