Primăria Mangalia se pregătește pentru sezonul estival

136
Primăria Mangalia se pregătește pentru sezonul estival - administratialocaladinmangalia-1460718887.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, recent, o întâlnire între agenții economici din turism și reprezentanții administrației publice locale, la Clubul Nautic Callatis din localitate. În cadrul ședinței, primarul Cristian Radu a adus în discuție mai multe subiecte de interes, precum noile reglementări fiscale aplicabile agenților economici din turism, proiectele de investiții în zona de sud a litoralului, promovarea celor șase stațiuni, dar și pregătirea pentru sezonul estival 2016. 


Principalele probleme ridicate de hotelieri au vizat promovarea stațiunilor și identificarea fondurilor necesare precum și eliminarea comerțului ambulant și a chioșcurilor din vecinătatea hotelurilor. 


Prezent la dezbatere, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, a făcut apel la hotelieri să găsească o soluție rezonabilă, astfel încât să nu fie afectată activitatea micilor comercianți. 


La rândul lui, edilul Mangaliei a precizat că acest tip de comerț se va face în cadru organizat, de tip bazar și a subliniat că Primăria nu poate interveni pe proprietatea privată a agenților economici. Totodată, Radu Cristian și Mohammad Murad au propus celor prezenți identificarea unei soluții urgente în privința promovării stațiunilor, modalitatea de finanțare a acesteia dar și noi măsuri de îmbunătățire a serviciilor oferite turiștilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4802 secunde