Primăria Mangalia face reparații la blocurile ANL inaugurate în urmă cu cinci ani

282
Primăria Mangalia face reparații  la blocurile ANL inaugurate în urmă cu cinci ani - primariamangaliafacereparatii-1430917259.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Mangalia au dispus începerea lucrărilor de reparații și anvelopare la blocurile ANL din zona fostei stații de betoane, COMCM. Este vorba despre blocurile OD4, OD5, OD6, OD7 și OD8.

"Deși au fost date în folosință în urmă cu doar cinci ani, lucrările de slabă calitate își spun deja cuvântul. După scurt timp de la mutarea chiriașilor, au început să apară diverse probleme la zidurile exterioare. Concret, este vorba despre exfolierea tencuielii, fisuri în ziduri, infiltrații de apă în apartamentele oamenilor și inundarea subsolurilor", a spus edilul din Mangalia, Cristian Radu.

El a adăugat că locuitorii care stau acolo cu chirie au făcut mai multe sesi-zări în acest sens, iar de anul trecut Primăria a început primele reparații, prin intermediul Serviciului Public de Asistență Socială. În prezent, se efectuează lucrări pentru finalizarea proiectului și reabilitarea imobilelor menționate.

Pe de altă parte, primarul Cristian Radu a mai spus că aceste lucrări se fac etapizat, la fiecare bloc în parte, iar în funcție de alocările bugetare, vor intra în reparații și alte blocuri ANL, cu același gen de probleme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde