Primăria Mangalia distribuie pachetele pentru nevoiași

202
2

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mangalia anunță distribuirea pachetelor alimentare oferite ca ajutor din partea administrației publice locale, în perioada 24 - 26 iunie, în intervalul orar 9.00 - 16.00. Fiecare pachet conține un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de făină, un kilogram de mălai și un kilogram de orez.

Aceste ajutoare se distribuie în patru centre respectiv sala de sport a Școlii Generale nr. 1 situată pe strada Matei Basarab, cantina Grupului Școlar Industrial "Ion Bănescu" din strada Negru Vodă, blocul C18 B situat pe strada Rozelor (fostul Mettexin) și căminul C10 Neptun, din Aleea Steagurilor.

De aceste ajutoare beneficiază 3.800 de pensionari cu venituri mai mici de 829 lei/lună, vârstnici de peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoanele cu dizabilități, dar și veteranii de război din localitate. 

Comentează știrea

Sergiu
20 iunie 2015
Mangalia e saraca rau de tot

Dom' primar,ai vezi de te intereseaza cum fac unii sa atraga investitori seriosi ,sa aducem locuri de munca multe si bune in Mangalia. Asa nevoiasii vor fi mai putini sau deloc. Mangalia are de la Dumnezeu marea,litoral;ul,pozitia geografica deosebita si invidiata de multi. Ce facem cu asta? Nimic. Pai ramanem la cheremul jigodiilor din santier? Cateva ghioarle de oameni tin in frau destinele mangaliotilor,isi bat joc cum vor si primaria da pomeni de plangi la ele? Fa effort,adu investitori cacalau,inca mai sunt oameni care sa munceasca si nu au unde,fii destept ! Fa din Mangalia ce merita de fapt,nu rahatul de acum ! Cu un festival de vara si cateva adunari de lalaieli nu ridici nivalul de trai si deci moralul oamenilor.Zau,daca nu puteti,cereti ajutor imediat de la altii care stiu ce si cum se face treaba,nu va lasati dupa labagii care se dau mari politicieni si strategi,ei fiind doar niste transformatoare de mancare in cacat si nimic mai bun de atat.

CaseyJow
20 ianuarie 2017
f5z1ai4y

wh0cd207981 mobic 50 mg buy stromectol buy metformin er hydrochlorothiazide 12.5 mg how much is zithromax

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Festivalul Tinereții", la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.7075 secunde