Primăria Cumpăna susține Campania de prevenire a traficului de persoane

157
Primăria Cumpăna susține Campania de prevenire a traficului de persoane - primariacumpana6-1444664662.jpg

Articole de la același autor

Primăria comunei Cumpăna, în parte-neriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul Ge-neral al Poliței Române, Institutul pentru Cercetarea și Prevenirea Criminalității, Asociația Telefonul Copilului, Asociația Zâmbetul Îngerilor, organizează astăzi, de la ora 9, la Casa de Cultură din localitate, campania națională de prevenire a traficului de persoane. 


Primarul comunei, Mariana Gâju, a declarat că vor avea loc întâlniri cu reprezentanții grupului țintă, atât elevi și cadre didactice, cât și reprezentanți ai comunității și ai autorităților locale. Mani-festarea intitulată "Cere ajutor, nu cerși!" are ca mesaj "mâna întinsă nu primește ajutor, primește bani pentru traficanți".


Echipa de implementare a campaniei este formată din reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Inspectoratului General al Poliței, din reprezentanți ai ONG care vor purta discuții cu elevii și cadrele didactice, pe marginea implicațiilor traficului de persoane și vor distribui materiale de campanie ce constau în pliante, ghiozdane echipate cu rechizite. Reprezentanții comunității locale vor încerca identificarea cauzelor acestei vulnerabilități la trafic de persoane și găsirea unor soluții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4422 secunde