Primăria Cumpăna, informare pentru cei care vor să obțină subvenția la tomate

275
Primăria Cumpăna, informare  pentru cei  care vor să obțină  subvenția la tomate - cumpanasubventiitomate-1486399251.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna îi informează pe cei interesați că, în acest an, producătorii agricoli din România vor beneficia de schema "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a produsului tomate în spații protejate", în vederea asigurării necesa-rului de consum intern din producția proprie.

Potențialii beneficiari vor fi persoanele fizice care dețin atestat de producător, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale și persoane juridice. Valoarea sprijinului este de 3.000 euro/beneficiar/an.

Ca și condiții esențiale, beneficiarii trebuie să aibă o suprafață cultivată cu tomate în culturi protejate de minim 1.000 mp, să obțină o producție de minim două kilograme/mp și să valorifice o cantitate de minim 2.000 kg/an dovedită cu documente justificative. Totodată, trebuie să fie înregistrat în Registrul agricol deschis la unitatea administrativ teritorială de care aparține.

O altă condiție cerută este de a valorifica producția în perioada ianuarie-mai (inclusiv) și noiembrie - 20 decembrie 2017 (inclusiv). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5152 secunde