Primăria Constanța trece Cazinoul în ograda Elenei Udrea

1055
1
Un proiect important ce va fi supus la vot în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri vizează solicitarea Elenei Udrea privind trecerea Cazinoului în administrarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului pentru reabilitare. Astfel, pe ordinea de zi a ședinței există un proiect de hotărâre privind trans-miterea imobilului Cazino-Constanța, situat în bulevardul Elisabeta numărul 4, din administrarea Consiliului Local al Municipiului Constanța în administrarea MDRT. În document este menționat faptul că la finalizarea lucrărilor de reabilitare, imobilul va reveni în administrarea Consiliului Local Constanța și că MDRT se obligă să protejeze regimul de monument istoric al clădirii. De asemenea, la sfârșitul proiectului de hotărâre, sunt atașate adrese emise pe tema Cazinoului de MDRT către Primăria Constanța și invers. În referatul proiectul se menționează că imobilul este clasat în grupa A, fiind monument istoric de valoare națională și universală. De asemenea, este specificat faptul că suprafața sa construită la sol este de 1.729 de metri pătrați, suprafața desfășurată de 5.624 metri pătrați, iar terasa exterioară și terenul din jur se întind pe 3.108 metri pătrați.

Reamintim că, în cadrul unui brefing de presă ce a avut loc în data de 11 august, prefectul Claudiu Palaz i-a solicitat primarului ca în termen de zece zile să introducă pe ordinea de zi a ședinței CL un proiect privind trecerea Cazinoului în administrarea MDRT.

Pe lângă proiectul privind Cazinoul există trei proiecte de modificare a primelor articole din hotărârile anterioare privind aprobarea documentației de avizare și a indicatorilor tehnico-economici pentru restaurarea și amenajarea Pieței Ovidiu, Parcul Seniorilor și Promenada turistică Mamaia. 

Comentează știrea

Constantin
22 august 2011
In sfarsit

In sfarsit, aventurierul mazarel a inteles, dupa ce i s-a bagat sula-n coaste, sa faca un lucru in ultimii 7 ani pentru Constanta si constanteni!!!!!!!!! Multiubite si stimate carmaci ot Constanta, nu te supara, in maxim 1 an, te eliberam de obligatiile de a gandi si face ceva pt Constanta, si o sa-ti dam timp liber sa aprofundezi figurile cu sporturile nautice si cu sexul!!!!!! Vei avea timp berechet, la fel si finante, ca ai primarit exclusiv in interesul buzunarului tau si a camarilei pe care o conduci!!!! Hai PA!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4257 secunde