Primăria Constanța primește dosarele de înscriere în Programul "Respect"

344
Primăria Constanța primește dosarele de înscriere  în Programul

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța anunță că au mai rămas doar câteva zile pentru ca cei care beneficiază de tichetele valorice din cadrul Programului "Respect" să-și depună dosarele pentru anul 2017. 


Astfel, depunerea acestora a început la data de 5 ianuarie și se va încheia pe 31 ianuarie. La fel ca și anul trecut, cererile declarație pot fi ridicate, completate și depuse de la cluburile pentru pensionari situate în următoarele locații: str. Eliberării nr. 8, bl. I, str. Dezrobirii nr. 123, bl. IS3, str. Aurora nr. 2, bl. PF1, str. Duiliu Zamfirescu nr. 4, str. Egretei nr. 2, b-dul. Al. Lăpușneanu nr. 66, bl. LE9, b-dul Tomis nr. 211, bl. TS6B, Șoseaua Mangaliei nr. 86A, str. Cișmelei nr. 16, Complex Tomis III (Piața Veche), Ștefan cel Mare 77-79, str. Brizei bl. FD3, parter. 


În această perioadă, programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 9.00 - 16.00. 


Înscrierea în Programul "Respect" se face pe baza următoarelor documente: cerere tip - declarație pe proprie răspundere, copie buletin sau carte de identitate valabile, care poartă mențiunea "conform cu originalul", documentele prevăzute în cerere la codul de venit corespunzător, după caz. 


Programul "Respect" constă în acordarea de tichete valorice, în opt tranșe, în cursul anului 2017. Pentru fiecare tranșă, vor fi acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare. Tichetele sunt distribuite prin Poșta Română. Acest program îl înlocuiește pe cel vechi, prin care nevoiașii primeau pui, zahăr și ulei de la primărie, produse pentru care, de cele mai multe ori, stăteau la cozi imense. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3015 secunde