Primăria Constanța organizează Revelion în Piața Ovidiu. Cine va urca pe scenă

499
3
Primăria Constanța organizează Revelion în Piața Ovidiu. Cine va urca pe scenă - revelionpiataovidiu-1449515219.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Constanța vor organiza la trecerea dintre ani, pentru prima dată, un Revelion în spațiul public. Acesta va avea loc în Piața Ovidiu. "Programul artistic va începe la ora 22.00, iar pe scenă vor urca artiști precum Andreea Bănică, Vunk, Guess Who și Maria Radu. Eu voi fi acolo unde îi aștept și pe constănțeni", a spus, ieri, la finalul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța, primarul interimar Decebal Făgădău. Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc un spectacol de laser și artificii. 


Comentează știrea

constantean
8 decembrie 2015
revelion??

Artistii astia mai traiesc ? Nu am mai auzit de multa vreme ceva de ei.Altii nu ati gasit? Cine e Maria Radu?Andreea Banica a implinit 101 ani,poate sa mai cante? Aruncati cu praf in ochiicontribuabililor cu artistii astia.Guess Who nu e o trupa de revelion.Nu ati avut inspiratia in alegerea artistilor.

titel
8 decembrie 2015
job

Se poate si asa!: Căutăm colaboratori dornici să-și îmbunătățească venitul lunar într-un mod plăcut, lucrând acasă (în regim part-time sau full-time), pe calculator. Dacă ești interesat, alătură-te echipei noastre! Suntem un grup în plină ascensiune implicat într-un mare proiect ce vizează piața de carte electronică. Nu este necesară experiența. Ai nevoie de cunoștințe minime PC, perseverență și atenție la detalii. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Fii curajos, încearcă și tu! Pentru informații suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email:[email protected]

Adriana
8 decembrie 2015
Sunt si alte probleme de rezolvat

Am avut "placerea" de a merge pe Ferdinand si pe Tomis serile trecute. Se inlocuiesc stalpii de beton cu unii de metal. Sunt mai frumosi cei din urma, dar... Sunt transee si este plin de noroi peste tot. Acolo unde erau pavele, am certitudinea ca nu se va mai putea repara si sa arate ca inainte, fiind zone unde terenul s-a lasat. Acolo unde s-a turnat asfalt deja, chipurile fiind terminata lucrarea, S-A TURNAT STRAT DE 2 CM DIRECT PESTE PAMANT! Este bataie de joc! Va tine de joi pan-apoi! In alte tari, i-ar bate cu biciul in public pe idiotii care lucreaza asa si pe cei care-i coordoneaza! Tot decorul lasa impresia unui oras parasit. Lipsa luminitelor de sarbatori intareste aceasta senzatie! Iar noi, constantenii, nu stiu ce vina avem sa suportam astfel de administratie. Nu ai chef de facut treaba, du-te dracului invartindu-te si lasa pe unul care are chef!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6962 secunde