Primăria Constanța face inventarul florilor plantate. Ce au descoperit

341
Primăria Constanța face inventarul florilor plantate. Ce au descoperit - constantasefuraflorile-1495646778.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța susțin că, de la începutul anului și până în prezent, au fost plantate aproximativ 20.000 de răsaduri de flori din diferite specii în mai multe zone ale orașului. 

Cu toate acestea, angajații Serviciului Spații Verzi și agenții de pază au sesizat însă, în ultimele două săptămâni, că din diferite parcuri ori ronduri au dispărut foarte multe flori.

Prin urmare, reprezentanții Primăriei Constanța au sesizat lucrătorii Secției 2 Poliție care împreună cu cei ai Jandarmeriei și ai Poliției Locale au verificat dacă persoanele care comercializează flori în piețe au acte de proveniență a mărfii ori o sustrag de pe domeniul public.

În urma controalelor au fost identificate două persoane care nu dețineau acte de proveniență pentru florile pe care le comercializau, motiv pentru care marfa a fost confiscată, iar împotriva persoanelor în cauză se vor lua măsurile legale ce se impun. 

Primăria Constanța condamnă astfel de practici și va interveni ferm de fiecare dată când vor fi sesizate astfel de fapte. 

"Rugăm constănțenii care sunt martori ai unor asemenea fapte să sune la numărul de telefon 0241.488100, pentru a putea fi luate măsurile legale", este apelul reprezentanților Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6654 secunde