Primăria Constanța distribuie pachetele cu alimente

401
Primăria Constanța distribuie pachetele cu alimente - clubulpensionarilorpachete5-1455282638.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat, astăzi, că persoanele cu pensii mai mici de 1.000 de lei, persoanele cu vârsta peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoanele cu handicap și persoanele care beneficiază de venit minim garantat sunt așteptate în perioada 15 - 19 februarie să își ridice pachetele alimentare oferite de administrația locală.

Fiecare pachet va conține un pui, un kilogram de zahăr, un litru de ulei, un kilogram de făină, un kilogram de mălai și unul de orez.

Distribuirea se va face în intervalul orar 8.00 - 14.00, în următoarele puncte din municipiu: strada Răscoala din 1907 - Piața Unirii; strada Eliberării nr. 8, bl. I - la Clubul Pensionarilor; strada Cișmelei nr. 16 - la Clubul Pensionarilor; Tomis II - bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor; aleea Egretei nr. 2 - Piața CET - la Clubul Pensionarilor; bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6) - la Clubul Pensionarilor; bulevardul Dezrobirii nr. 123, bl. IS - la Clubul Pensionarilor; șoseaua Mangaliei nr. 86 - la Clubul Pensionarilor și strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 - la Clubul Pensionarilor. Toți beneficiarii trebuie să prezinte buletinul de identitate la ridicarea pachetelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6652 secunde