Primăria Constanța, asfaltări pe timp de noapte

317
Primăria Constanța, asfaltări pe timp de noapte - lucrariasfaltare4jpeg-1495039557.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale vor efectua, zilele acestea, mai multe lucrări de asfaltare a carosabilului în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.

Lucrările de asfaltare se vor derula în cinci etape, în timpul nopții.

Prima etapă s-a derulat, ieri, pe strada Soveja, pe sensul de mers cuprins între intersecția mai sus menționată și Aleea Brândușelor. Ulterior, între 17 și 18 mai, ele vor avea loc pe strada Soveja, pe sensul de mers cuprins între Aleea Brândușelor și intersecția amintită. Totodată, între 18 și 19 mai, asfaltările se vor derula pe b-dul Al. Lăpușneanu din intersecție pe sensul de mers spre Satul de Vacanță până la Aleea Heracleea (primul sens giratoriu). O altă etapă va avea loc în noaptea dintre 19 și 20 mai, pe b-dul Al. Lăpușneanu pe sensul de mers între Aleea Heracleea și intersecție. Ultima etapă se va desfășura între 23 și 24 mai, pe sectorul cuprins între intersecție și giratoriul din dreptul străzii Adamclisi, pe ambele sensuri de mers. Astfel, în această noapte circulația va fi restricționată pe ambele sensuri.

Pe de altă parte, reprezentanții administrației publice locale dau asigurări că lucrările vor fi realizate cât mai repede posibil pentru ca disconfortul creat să fie cât mai mic.

Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțeni ca în perioada derulării lucrărilor de asfaltare să nu staționeze autovehiculele în zonele menționate. Totodată, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluența și siguranța circulației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7298 secunde