Primăria Constanța are arhitect șef nou

347
1
Primăria Constanța are arhitect șef nou - primariaconstanta4-1470837606.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiul Constanța are un nou arhitect șef, problemele referitoare la documentațiile de urbanism și, implicit, emiterea autorizațiilor de construcție apărute după demisia fostului arhitect șef, Luiza Tănase, urmând să fie soluționate cât mai repede posibil.

În urma examenului susținut în data de 29 iulie arhitectul Sorin Munteanu a fost angajat pe postul de șef Serviciu Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. Chiar și așa el nu avea dreptul de semnătură pentru anumite documente, însă, începând de ieri, prin dispoziție de primar, Sorin Munteanu a preluat atribuțiile de arhitect șef al Primăriei Municipiului Constanța.

"Din numărul mare de documente aflate în așteptare, vor fi analizate cu prioritate investițiile publice ale Municipiului Constanța ce fac obiectul unor programe cu finanțare externă. Documentațiile persoanelor fizice și juridice vor fi analizate în ordinea depunerii", a declarat Sorin Munteanu.

Comentează știrea

Cartier nou
11 august 2016
Cartierele noi

Cand aveti de gand sa asfaltsti cartierele noi ale Constantei (Compozitori, Veterani, Palazu etc)? In era aceasta a tehnologiei, liberei informatii numai exista ca nu se poate, doar ca nu se vrea pt ca exista alte interesuri iar oamenii de rand sufera din cauza catorva lacomi de bani, si nu e vorba ca acesti lacomi nu au bani, vor si mai mult, nu le mai ajunge! Sunteti niste zdrente si jigodii, numai promisiuni in campania electorala si atat, nimic concret. Imi doresc din tot sufletul sa ajungeti toti la DNA si sa platiti cu ani grei de puscarie jigodiilor si incompententilor si sa va ia toti banii sa ramaneti in curu gol

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2766 secunde