Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York

188
1
Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York - iohannis-1505138717.jpg
Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York, în perioada 18 - 23 septembrie, a anunțat, ieri, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

"În perioada 18-23 septembrie președintele României va participa la Adunarea Generală ONU care se va desfășura la New York. Este vorba despre sesiunea cu nr. 72, sunt evident o serie de acțiuni și de întâlniri importante care se află în agenda președintelui cu ocazia acestei deplasări. Tocmai de aceea la momentul potrivit va fi un program detaliat complex", a precizat purtătorul de cuvânt, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

Întrebată dacă președintele Iohannis se va întâlni cu președintele SUA Donald Trump sau cu alți oficiali americani, Mădălina Dobrovolschi a spus: "Vor fi cu siguranță întâlniri, dar tocmai pentru că este un program complex am crezut că este potrivit să anunț de pe acum faptul că există această deplasare, dar programul complet și toate detaliile vor fi comunicate la momentul potrivit, tocmai pentru că sunt foarte multe lucruri care trebuie comunicate".

Comentează știrea

Dinu
12 septembrie 2017
Adunarea ONU

Un bun prilej pentru Iohannis sa expuna la ONU lupta cu coruptia din Romania, sa invete si altii de la noi ce e aia DNA, SRI si legatura stransa dintre ele.

Pagina a fost generata in 0.5152 secunde