Premierul Tudose: Astăzi reparăm o nedreptate! salarii majorate cu 15% pentru cei din Ministerul de Interne

264
1
Premierul Tudose: Astăzi reparăm o nedreptate! salarii majorate cu 15% pentru cei din Ministerul de Interne - politia-1501846603.jpg

Articole de la același autor

Guvernul va repara "o nedreptate" în ceea ce privește salarizarea cadrelor din Ministerul de Interne, a anunțat premierul Mihai Tudose.

"Astăzi, reparăm o nedreptate în ceea ce privește salarizarea cadrelor din Ministerul de Interne. Au fost eforturi deosebite zilele acestea, doamna ministru Carmen Dan, împreună cu domnul ministru de Finanțe și cu doamna Olguța Vasilescu au găsit o soluție", a declarat Tudose, vineri, la începutul ședinței de Guvern.

La rândul său, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat că va supune aprobării în ședința Executivului majorarea salariilor cu 15% a personalului militar și civil.

"Eliminăm unele discrepanțe intervenite în salarizarea dintre militari și funcționarii publici cu statut special, constatate de către noi, prin majorarea salariilor cu 15% în ceea ce privește personalul militar și civil. Astfel, prin actul normativ pe care vă rog pe dumneavoastră și pe colegii mei să îl aprobe astăzi, propunem pentru salariile polițiștilor din Ministerul Afacerilor Interne o majorare cu 10% a cuantumului brut al salariilor'', a spus Carmen Dan, citată de Agerpres.

De asemenea, ministrul Dan a mai spus că propune majorarea cu 15% a cuantumului brut al salariilor de bază ale personalului civil din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională.

"De asemenea, propunem o majorare cu 15% a cuantumului brut al salariilor de bază ale personalului civil din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională, cu excepția personalului civil, care a beneficiat deja, din cadrul Ministerului Apărării Naționale și instituțiilor aflate în subordinea sa. Intenționăm să eliminăm sau să mai facem un pas în eliminarea discrepanțelor în ceea ce privește stabilirea salariilor lunare ale personalului care deservește sistemul de ordine publică și siguranță națională", a adăugat Carmen Dan.

Carmen MOCANU

Comentează știrea

Sof MApN
5 august 2017
Dicrepante?

Unde naiba dicrepante intre MAI si MApN? Mari ,extraordinar de mari ,cand un sof din MAI cistiga cu aproape 1000 lei sau mai mult decat un sof din MApN vb.de aceladi grad si aprope vechime egala .Vezi sporuri si altele.Cand vestitul Godina isi prezenta fluturasul eram uimit de ce salariul avea cu tot cu sporuri cand eu castigam la vremea aia 1400lei solda si el fara norma cu tot cu sporuri 2700lei (sa nu gresesc) astea sunt dicrepantele nu cea ce zic nemernicii astia de politicieni.Rabufnim si noi aici ca alta solutie nu gasim aici ne spunem pasul si aici se vede adevarata problema a armatei romane ,nu pe teren cand nu ai cu ce sa faci un exercitiu ca maschezi totul sa iasa frumos si adevarul este altul .Vai de noi.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7269 secunde