Premierul Sorin Grindeanu nu susține plafonarea indemnizațiilor pentru mame

177
Premierul Sorin Grindeanu nu susține plafonarea indemnizațiilor pentru mame - soringrindeanu-1494431190.jpg

Articole de la același autor

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că Guvernul nu a luat o decizie privind plafonarea indemnizației pentru mame între 5.000 și 10.000 de lei, precizând că va exista o consultare cu privire la această posibilitate.

"Vorbim de acel plan de convergență, care a fost aprobat la ultima ședință de guvern. Acolo nu se spune că asta va fi acțiunea, ci că va exista o consultare și că, în urma acelei consultări, există această posibilitate. Nu este luată decizia. 97%, pe cifre reale, din indemnizații, sunt sub 5.000 de lei, în acest moment, în România. Asta este realitatea. Vorbim despre o consultare legată de acest subiect. Nu e luată nicio decizie", a declarat Grindeanu, fiind întrebat dacă indemnizația pentru mame va fi plafonată între 5.000 de lei și 10.000 de lei.

El a mai adăugat că nu există un proiect în acest sens, ci doar un plan de convergență.

"Nu există asemenea proiecte. E vorba de acel plan de convergență, unde, printre măsurile pe care am putea să le luăm în perioada următoare, perioada următoare neînsemnând în următoarea săptămână, în următoarea lună, ci pe o durată mai îndepărtată, ar putea fi și aceasta. Nu este luată nicio decizie din acest punct de vedere și nu există, în acest moment, un proiect de acest tip. E doar acel plan de convergență de care vorbeam, unde se spune despre posibilitatea plafonării. Ca și posibilitate urmează a fi analizată, dacă e oportună sau nu", a explicat Grindeanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Politică-Administrație : Grindeanu, vizita în Israel
Pagina a fost generata in 0.5054 secunde