Premierul Sorin Grindeanu, întrevederi cu înalți oficiali la Bruxelles

124
Premierul Sorin Grindeanu, întrevederi cu înalți oficiali la Bruxelles - cgcmdz01otamagfzad0xntdimmy3otvh-1488893203.jpg
Premierul Sorin Grindeanu va face o vizită la Bruxelles, în perioada 8-9 martie, unde va avea o serie de întâlniri cu înalți oficiali europeni, în marja reuniunii Consiliului European.


"Voi reconfirma, în cadrul întrevederilor cu oficialii europeni, angajamentul autorităților române pentru consolidarea și redinamizarea construcției europene, în special în perspectiva Summit-ului de la Roma din 25 martie a.c. România este interesată să participe activ la susținerea unei Uniuni consolidate, bazată pe coeziune, solidaritate și în spiritul valorilor fundamentale", consideră prim-ministrul Grindeanu. 


Potrivit unui comunicat de presă, șeful Executivului român va avea mai multe întrevederi cu oficiali europeni, între care Christian Kern, cancelarul Republicii Austria, Stefan Löfven, premierul Suediei, Bohuslav Sobotka, premierul Republicii Cehe.
De asemenea, premierul Grindeanu va participa la reuniunea Partidului Socialiștilor Europeni, organizată pentru pregătirea Consiliului European. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.432 secunde