Premierul Cioloș, mesaj la începutul campaniei electorale

303
Premierul Cioloș, mesaj la începutul campaniei electorale - premierulciolosmesaj-1462554386.jpg

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș le-a transmis, vineri, alegătorilor din comunitățile locale să trateze cu cea mai mare responsabilitate scrutinul din iunie și să aleagă oameni în care într-adevăr au încredere și cărora să le dea prin vot legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locală. 


"Lansez și un mesaj, pentru că suntem în campanie electorală și sper ca locuitorii comunităților locale, ai comu-nelor, ai orașelor ș.a.m.d. să trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri. Cu cei pe care locuitorii îi aleg vor trebui să discute și să găsească soluții. Și atunci cu atât mai mult trebuie să aleagă oameni în care într-adevăr au încredere și oameni cărora să le dea într-adevăr prin vot legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locală atât cu Guvernul, cât și cu mediul economic, pentru că dezvoltarea unei comunități nu se face doar cu bani de la Guvern, se face și cu investiții. 


Și aici Guvernul, cel puțin Guvernul pe care îl conduc, va da tot concursul pentru a atrage și investiții românești sau străine, dar asta presu-pune și o implicare a colectivităților locale. Deci, dezvoltare locală înseamnă mai mult decât com-pensații, înseamnă și o viziune la nivel local și sper să vedem această viziune cât mai bine definită după alegeri", a spus Dacian Cioloș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3588 secunde