Ponta spune că nu mai trebuie să stabilească Guvernul nivelul taxelor locale

95
1
Ponta spune că nu mai trebuie să stabilească Guvernul nivelul taxelor locale - ponta-1384184258.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că după descentralizare Guvernul nu ar mai trebui să stabilească nivelul taxelor locale, acest rol revenind primarilor și consiliilor locale.

"Eu cred că nu mai trebuie să stabilească Guvernul central, dacă vorbim de descentralizare, nivelul taxelor locale. Cred că primarul, consiliul local o să aibă dreptul la un moment dat să discute cu propriii cetățeni, să spună: reduc taxele sau le cresc. Cen-tralismul acesta - în care le spun eu de la Guvern cât să-și pună ei, cu cât să-și crească sau să scadă taxa - cred că e o gândire centralist-comunistă. Și, de altfel, această gân-dire centralist-comunistă am constatat-o la așa-zise partide de dreapta și când vorbim de descentralizare. Eu cred că e foarte bine ca omul să nu mai vină la București să-și rezolve o problemă. Să se ducă la județul lui sau la orașul cel mai apropiat. De la Ceaușescu încoace nu a vrut nimeni să descentralizeze. Da, vreau să fiu primul-ministru care nu vrea mai multă putere la București, ci vreau, dimpotrivă, mai puțină putere și mai mult timp ca Guvernul central să se ocupe de ceea ce trebuie să se ocupe un Guvern central", a afirmat premierul, întrebat despre posibilitatea ca autoritățile locale să poată stabili nivelul taxelor. 

Comentează știrea

christian louboutin keychain
28 februarie 2014
christian louboutin keychain

designer wedding shoes lace Stiri Politică : Ponta spune că nu mai trebuie să stabilească Guvernul nivelul taxelor locale | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin keychain http://sunsmilecard.com/images/christian-louboutin-bridal.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5659 secunde