Ponta a primit asigurări că noul pod de la Agigea va fi gata la sfârșitul lunii iulie

438
2
Ponta a primit asigurări că noul pod de la Agigea va fi gata la sfârșitul lunii iulie - pontaaprimitasigurari-1399216734.jpg

Articole de la același autor

Circulația pe podul de la Agigea nu va mai fi restricționată în perioada sezonului estival, între 15 iunie și 15 septembrie, urmând ca lucrările de construcție să fie reluate în toamnă, a anunțat reprezentantul constructorului, în timpul vizitei făcute, zilele trecute, pe pod de premierul Victor Ponta.


Premierul Victor Ponta a inspectat, în mini-vacanța de 1 Mai, podul de la Agigea, interesân-du-se de ritmul lucrărilor și de perioadele în care circulația pe pod va mai fi restricționată.


Reprezentantul constructorului, Sorin Ionescu, l-a asigurat pe premier că în perioada verii se va circula fără restricții pe pod, estimând că la mijlocul lunii octombrie va fi finalizată și înlocuirea hobanelor.


Premierul a spus că și-a asumat un mare risc în toamna anului trecut, când a luat decizia ca podul să nu fie închis în totalitate până la finalizarea lucrărilor, așa cum ceruse CNADNR. 


"Acum șase, șapte luni când am venit aici era vorba să-l oprim de tot și mi-am asumat un mare risc. Și am stat cu sufletul îndoit că Doamne ferește se întâmplă ceva rău", a spus premierul.


Reprezentantul constructorului a mai spus că din toamnă circulația pe pod va fi întreruptă ca și până acum, adică patru ore pe zi, de trei ori pe săptămână, pentru a fi terminată înlocuirea hobanelor. Premierul a mers apoi să inspecteze lucrările la celălalt pod din zona Agigea peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, care va prelua traficul greu de pe autostradă.


Ponta a vrut să știe când vor fi încheiate lucrările de acolo pentru că acel pod ar putea prelua traficul de pe celălalt pod de la Agigea când acesta va fi închis temporar, din toamnă. Premierul a aflat că mai trebuie asfaltat un drum de aproximativ patru kilometri pentru ca mașinile care vor trece pe acolo să poată ajunge în Agigea. El a precizat că drumul respectiv va fi preluat de CNANDR de la Consiliul Local Agigea pentru a fi asfaltat, după care va reveni la comunitatea locală. Victor Ponta a primit asigurări că acest pod va fi gata la sfârșitul lunii iulie, spunând că atunci va veni acolo pentru a trece cu mașina peste pod.




Comentează știrea

hermes bags replica
18 mai 2014
hermes bags replica

hermes shop central hong kong Stiri Politică : Ponta a primit asigurări că noul pod de la Agigea va fi gata la sfârșitul lunii iulie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags replica http://www.tforce.ca/images/hermes-bags-replica-hermes-handbags-sale-5820.asp

MBT Fora Shoes
2 iunie 2014
MBT Fora Shoes

mbt shoes in nyc Stiri Politică : Ponta a primit asigurări că noul pod de la Agigea va fi gata la sfârșitul lunii iulie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Fora Shoes http://www.jihangchina.com/mbt/mbt-shoes-outlet-espa-a.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Podul Agigea, închis traficului!
Pagina a fost generata in 0.5255 secunde