Podul de la Agigea va fi ÎNCHIS TOTAL. Află când!

2144
6
Podul de la Agigea va fi ÎNCHIS TOTAL. Află când! - conferintapodagigea4-1382371112.jpg

Articole de la același autor

Vești proaste pentru șoferii care tranzitează Podul Agigea. În cursul zilei de ieri, prefectul județului Constanța, Eugen Bola, s-a întâlnit cu autoritățile responsabile care efectuează lucrări la podul de la Agigea. În urma discuțiilor avute cu aceștia, s-au luat două decizii.






1. Prima vizează ca traficul să fie închis total, timp de trei zile, din 15 în 15 minute. Decizia vine după ce Compania de Drumuri Naționale și Autostrăzi a interzis circulația autovehiculelor mai grele de trei tone și jumătate.
Restricția este valabilă în perioada 23 - 26 octombrie, în intervalul orar 23.00 - 4.45, timp în care constructorii vor evalua starea de degradare a podului și vor întocmi un raport. Specialiștii vor să știe dacă acele cabluri de susținere montate provizoriu sunt rezistente și dacă structura podului poate funcționa în aceste condiții.


2. Cea de-a doua decizie vizează ca podul de la Agigea să fie închis total, în perioade alternative, timp de trei zile pe săptămână.
Astfel, începând cu data de 26 octombrie, timp de trei zile, din care una va fi în week-end, podul va fi închis total în intervalul orar 9.00 - 13.00 sau 9.00 - 11.00, operațiune care va avea loc până la sfârșitul anului. Zilele exacte, precum și intervalul stabilit vor fi anunțate în perioada următoare. Acest program va funcționa până la sfârșitul anului și vor avea voie să circule doar autovehiculele de până la 3,5 tone. Decizia a fost luată ca urmare a lucrărilor de înlocuire a unor fascicule la hobanele podului.




3.După efectuarea acestor lucrări, reprezentanții CNADNR vizează mărirea traficului de la 3,5 tone la 5 tone.
În altă ordine de idei, prefectul Eugen Bola a mai anunțat că gabara ar putea ajunge la Constanța abia săptămâna viitoare. Astfel, traficul greu în zona podului de Agigea va fi reluat, dar nu pe pod, ci prin intermediul unei gabare puse la dispoziție de SC Navrom Galați SA, care va transborda peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, chiar în dreptul podului, tirurile și celelalte vehicule cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.


XXX 


Reamintim că, traficul în zonă a fost restricționat la data de 1 octombrie. Astfel, au voie să traverseze podul doar mașinile mici și microbuzele, ambulanțele, autospe-cialele poliției, pompierilor și jandarmeriei.

Orice alt vehicul greu este obligat să facă un ocol de cel puțin 60 kilometri ca să ajungă de la Constanța spre Mangalia și invers. 


Comentează știrea

Gigi Duru
22 octombrie 2013
închis total, timp de trei zile, din 15 în 15 minute.

Cum adica vine asta? Timp de trei zile podul va vi inchis permament. Asta este clar, timp de trei zile pe pod nu circula nimic. Partea a doua cu cele 15 minute e mai greu de explicat, dar prin maiestria de neintrecut in ale scrisului a doamnei Mocanu si a vigilentei de inspaimimtatoare a corectorului aflam un lucru care merita premiul Nobel pentru fizica: la Agigea, Romania, ziua are 15 minute. Pentru maiestria de neegalat in ale scrisului, si profuna cunoastere a limbii romane, nominalizez pe doamna Mocanu pentru premiul Puli-tzer 2013. La Mai Mare.

Mihai
22 octombrie 2013
corect

Fata scrie si explica foarte corect. Dar, cind nu te ajuta mintea si te mai cheama si Gigi e mai usor sa faci pe prostul.

FONDURI UE
22 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

parinti
22 octombrie 2013
trafic pietonal

macar traficul pietonal sa fie lasat in orele de inchidere a podului,intrucat intre 11-13,copiii trebuie sa ia microbuzele sau autobuzele spre scoli!

AFACEREA TA
22 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:cultivareaciupercilor. ro

AFACEREA TA
22 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:crestereaprepelitelor. ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4346 secunde