Robert Boroianu:

"PNL va face opoziție în CJC și Consiliul Local Constanța. Palaz și Banias au trădat electoratul"

348
2
PNL va face opoziție în Consiliul Județean Constanța, au anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă consilierii liberali Robert Boroianu și Gheorghe Muhscină. Cei doi au ținut să precizeze că modalitatea de alegere a noii conduceri a CJC a demonstrat clar cine a făcut blat cu PSD în județul Constanța, acuzându-l pe liderul PMP Claudiu Palaz că și-a vândut electoratul de dreapta pentru un post de vicepreședinte al Consiliului Județean. 


"Domnii Palaz și Banias au trădat electoratul de dreapta și au sărit în poala PSD pentru două posturi de vicepreședinți. Votul cetățenilor a fost covârșitor anti-PSD, fiind acordat partidelor de dreapta. Astfel, ar fi trebuit să avem o alianță PNL - PMP - ALDE care să reflecte voința cetățenilor, însă nu s-a putut. Cele două formațiuni au refuzat negocierile cu noi și au mers cu PSD. Așa s-a ajuns la situația în care Claudiu Palaz să fie omul datorită căruia PSD să poată conduce județul încă patru ani. În aceste condiții, PNL este singura formațiune care face opoziție în CJC și în Consiliul Local Constanța. În nicio situație și în nicio localitate nu va exista o înțelegere cu PSD", a declarat Robert Boroianu, consilier județean și vicepreședinte al PNL Constanța. 


Acesta a ținut să amintească situația de la Hârșova, unde liberalul Ionel Dia a fost desemnat viceprimar al localității cu ajutorul votului PSD. Boroianu a anunțat că atât Ionel Dia, cât și ceilalți consilieri locali PNL de acolo vor fi propuși spre excludere din partid și retragerea sprijinului politic, aceștia urmând să îți piardă statutul de aleși locali. 


Același lucru se va întâmpla în orice consiliu local sau în Consiliul Județean, dacă aleșii PNL vor vota strâmb. "Toți consilierii județeni ne-am asumat această opoziție. Încă din capul locului fac precizarea că cine nu va respecta decizia partidului pe un anumit vot va fi imediat exclus. Un singur vot strâmb și își vor pierde mandatul", a spus Robert Boroianu. 


George Muhscină a precizat însă, că deși PNL se va afla în opoziție, consilierii partidului nu se vor opune proiectelor constructive și, în niciun caz, nu va bloca activitatea județului sau a consiliilor locale. 


"Noi am ales o opoziție constructivă, în folosul cetățenilor. Vom vota proiectele bune, care au sens, care sunt utile cetățenilor, dar, în același timp, vom fi vehemenți și vom respinge categoric orice inițiativă care nu este în interesul Constanței. Vom fi un partener de dialog și nu cerem în schimb decât corectitudine și respect", a declarat consilierul județean George Muhscină.


Comentează știrea

m
24 iunie 2016
mmm

Sa tina minte si prostimea ce face palaz,un ordinar care alearga dupa functii si ciolan.De banias nu are rost sa vorbim.

Lazar
25 iunie 2016
PNL Face opozitie

Dl Dr.Dr.Profesor PNL specialist in fraude Boroianu Robert Aurel,tu faci analiza politica tu ai sponzorizat, din bani furati si la PNL si PSD,chiar nu iti este Rusine sa esi pe scena politica si sa minti constanteni,tu crezi ca lumea e fraera,daca te sutine partidu,si SRi si ceei din IPj si Parchetul C-ta in special d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si a-ti care nu au verificat ce trebue si vau protejat.Si a-ti furat in stil barbar la Gepeto,ani de zile.Si Justitia va ocroteste ca aveti avocati buni si a-ti dat Spagi mari sa ascunda adevarul.Nu cumva Co-Presedinta.Dr in drept Alina Gorghiu care nu te cunoste si a vazut ca esti,tare bun la lipit afise pe str pentru Presedintele Klaus Werner Iohannis in capania electorala a lui sisa poate safi si protejat si sa mai observi inca ceva int-re timp si cu spaga care ai dato la primaria Lumina cu terenul parca tot asta care a venit acuma primar PNL era la vremea aceeia,si eu nu am furnizat date informative,false acum 8 ani la SRI sau anonime si vau acoperit oare cine sunt Infractori si de unde.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3863 secunde