PNL și PND, protocol de colaborare electorală

178
PNL și PND, protocol  de colaborare electorală - pnlsipnd-1475678452.jpg
Președintele Partidului Național Democrat, deputatul Daniel Fenechiu, a semnat, ieri, un protocol de colaborare politică parlamentară și electorală cu președintele PNL, Alina Gorghiu.

Prin documentul semnat, PND și PNL și-au luat "obligația de a oferi României, după alegerile parlamentare din 2016, un guvern politic stabil, consecvent orientării ireversibile euro-atlantice a țării noastre".

"Sunt onorat de faptul că PND este primul dintre partidele politice din România care încheie un protocol de colaborare parlamentară și electorală cu PNL. Este meritul miilor de membri PND din toată țara, este meritul tuturor celor care au venit în numele PND având curajul de a începe un proiect politic de la zero și a face o politică românească curată, fără compromisuri și fără derapaje. Relația pe care o construim și consolidăm astăzi cu PNL este una de durată. Noi venim cu zestrea noastră electorală, dar cel mai important venim cu proiectele și capacitatea noastră de muncă. Îi îndemn pe toți cei care fac politică, dar și pe cei care se uită cu atenție la politica românească să fie cu ochii pe PND", a afirmat Daniel Fenechiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Parada șchiopilor în țara orbilor
Pagina a fost generata in 1.0099 secunde